اصلا لینوکس بلد نیستم و مشکل بزرگی دارم باید حل کنم و کمک لازم دارم. آمادگی پرداخت برای پروژه را نیز دارم. یک ایمیج لینوکس و نرم افزار روی فلش usb دارم که دستگاه پرتابل وقتی روشن میشه لینوکس و نرم افزار را به ترتیب داخل دستگاه نصب و log با فرمت txt میسازه و میشه مراحل نصب را دید. من با کابل usb کامپیوتر رو به دستگاه وصل میکنم و از طریق 192.168.7.2 فایلها و دایرکتوری های داخل دستگاه رو میبینم ولی نمیتونم تغییر بدم. باید access permission بعضی دایرکتوری ها و فایلهای داخل آنرا فول کنترل کنم تا بتونم تغییر بدم تا عیب نرم افزاری دستگاه برطرف بشه. میخوام بدونم چگونه داخل ایمیج لینوکس access permission های فایلها و دایرکتوریهای مورد دلخواه رو فول کنترل کنم یا از طریق کامپیوتر و اتصال usb بتونم access ها رو تغییر بدم؟
ایمیج لینوکس و نرمافزار دستگاه همراه با تعدادی فایل دیگر و یک فایل script روی فلش یو اس پی قرار داره و وقتی دستگاه روشن میشه اتوماتیک همه چی نصب میشه و لوک txt ساخته میشه تو usb. آیا با تغییر script شبیه autoexec.bat در DOS میتوان خطی و دستوراتی اضافه کرد که موقع نصب لینوکس و نرمافزار access permission های همه فایلها یا فایلهای مورد نظر برداشته بشه؟ اصلا چیزی مثل autoexec.bat در dos آیا در لینوکس هم وجود داره؟
آیا میتوان پسورد admin و پسورد یوزرهای لینوکس رو از ایمیج استخراج کرد؟ وقتی از طریق 192.168.7.2 به دستگاه وصل میشوم یوزر رو دارم ولی پسورد با اکسس R دارم و نه WR. آیا میتوان این پسورد را در ایمیج تغییر دارد؟