دریافت موقعیت مکانی از بخش GNSS ماژول MC60

سلام و تشکر از گروه سیسوگ
برد ارزیابی ماژول MC60 رو دارم, برنامه یافتن موقعیت مکانی رو روش ریختم و آنتن اکتیو به قسمت GNSSش متصل کردم. ولی اصلا موقعیت مکانی رو نمیتونه پیدا کنه. آیا باید کار سخت افزاری دیگه‌ای غیر وصل کردن آنتن اکتیو برای برد انجام بدم؟ یا صرفا مشکل از آنتن دهیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

برای اینکه مطمئن بشی مشکل از آنتن دهی نیست حتما در فضای باز تستش کن.
میتونی از آنتن با سیم های چند متری هم استفاده کنی و آنتن رو زیر آسمان قرار بدی.

آنتن تو فضای باز زیر آسمان بود ولی تو ۳ ساعت فقط یبار تونست لوکیشن پیدا کنه بعدشم دیگه پیدا نکرد.

سلام
یه عکس از سخت افزارتون به همراه آنتن بزارید

پیشنهاد میشه برای تست اول ، فریمور دیفالت MC60 رو پروگرام کنید و با کمک at command ها موقعیت رو تست کنید
مطابق این قسمت آموزش mc60 در سایت سیسوگ
https://sisoog.com/2020/01/13/کار-با-ماژول-تمام-عیار-mc60-قسمت-اول-برد-را/
و با این دستورات

AT+QGNSSC=1 //روشن کردن gps
AT+QGNSSRD? //خواندن موقعیت

اگر بازم جواب نگرفتید ، سعی کنید توی یک مکان دیگه ای هم ماژول رو تست کنید توی همون فضای باز

1 پسندیده

سلام
آنتن اکتیو GPS با فرکانس 1575.42MHZ و ولتاژ 2.7 ~ 5 ولت خریدم. همونطور که از عکس مشخصه آنتن های قسمت GNSS و GSM رو متصل کردم و تو فضای باز رفتم که تست کنم ولی غیر از یک بار خروجی نداد.
تو حالت دیفالت و با برنامه Qnavigator هم اقدام به خوندن لوکیشن کرده بودم ولی خبری نشد و دیتای invalid (V) نمایش میداد که نشون میده احتمال زیاد مشکل از آنتن‌دهی باشه. ولی هم بالای پشت بام تو ارتفاع بالا و هم ارتفاع کم رو تست کردم جوابی نمیده.

به پشت آنتن gnss چی وصل هست؟
پشت کانکتور sma ؟

زمانی که تست میکردین این تبدیل هم به بخش سوکت آنتن GNSS وصل بود و همزمان از خروجیش هم استفاده میکردین؟
بصورت کلی این رو داشته باش:
برای بردهایی که جهت تست و نمونه آزمایشی هستن همیشه از بهترین قطعات با کیفیت بالا استفاده کن
و تست هارو در بهترین حالت و ایزوله ترین شکل انجام بده

اون تبدیل رو ازش جدا کن و آنتن رو مستقیم وصلش کن و اگر تبدیل نیاز داری یه تبدیل نری به مادگی یا عکسش رو استفاده کن و از تبدیل های چند حالته استفاده نکن

اینکه روی پشت بوم جواب نگرفتی زیاد مهم نیست، باید فضای دورش باز باشه مثلا بری پشت بوم اما دورت آپارتمان باشه فایده ای نداره

یه led به سخت افزارت اضافه کن و واسش برنامه بنویس که اگر fix3d شد یا اینکه مقدار A رو دریافت کرد اون رو روشن کنه
بعد به بردت تغذیه باتری وصل کن برو بیرون توی پارکی یا هر جای دیگه ای که دورش فضا باز باشه مثلا زمین های ورزش بدون سقف که مساحتشون زیاد باشه خوبه

1 پسندیده

مشاهده شده که الکتریسیته ساکن امکان داره قسمت مربوط به گیرنده GNSS را اسیب بزنه و گیرندگی را از کار بندازه
پس اگر سخت افزار کاملا اکی هست و یکبار هم تست شده این احتمال هم وجود داره

2 پسندیده