سلام منمختصات را بورد mc60-iot دارم دقیق دریافت میکنم ولی در فضای آزاد !! ، چطور می توانم مختصات را در زیر سقف هم دریافت کنم؟ و همچنین اینترنت این ماژول کار میکنه؟ اموزشی ازش هست؟ ایا می شود برای سریع تر پیدا کردن لوکیشن از طریق اینترنت هم کمک گرفت ، یک تابع به نام RIL_GetLocation وجود دارد ولی نمی توانم از آن استفاده کنم و همچنین لوکیشن راهم با این دستورات ست میکنم ولی تاثیری در سریع تر پیدا کردن زیر سقف ندارد RIL_GPS_EPO_Config_APN(APN, USERID, PASSWD);
Ql_RIL_SendATCmd("AT+QGREFLOC=36.440643,59.420967", Ql_strlen("AT+QGREFLOC=36.440643,59.420967"), NULL, NULL, 0);
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
1- دریافت لوکیشن با استفاده از GNSS در فضاهای بسته و مسقف عموما امکان پذیر نیست و تمهیدات سخت افزاری و نرم افزاری پیچیده تری رو لازم داره (استفاده از آنتن های با گین بالاتر، تقویت کننده سیگنال، فیلتر سیگنال و استفاده از قابلیت های نرم افزاری مانند Quecloc که با استفاده از لوکیشن دکل های BTS اطراف میتونه موقعیت مکانی رو در اختیارتون قرار بده - البته به دلیل تحیریم این قابلیت عموما کار نمیکنه )
2- چند مقاله آموزشی برای کار با این ماژول در سیسوگ هست که میتونید از لینک زیر استفاده کنید :
https://sisoog.com/category/quectel-کویکتل/mc60-module-training/
3- این ماژول هم مثل هر ماژول GSM/GPRS قابلیت اتصال به اینترنت رو داره اما خب شما باید بدونید با چه پروتکلی به کجا میخواید متصل بشید !
4- قابلیت EPO تنها به شما کمک میکنه که دیتا GPS سریع تر Valid بشه و قرار نیسیت جایگزینی برای سیگنال های ماهواره ها باشه.