ارسال و دریافت پیامک فارسی در mc60

سلام از اونجایی که سورسی پیدا نکردم که بتونه ارسال و دریافت پیامک فارسی رو انجام بده ( البته در حد یک جمله مشخص پیدا کردم اما فقط برای ارسال چیزی برای نمایش پیامک های فارسی من که میدا نکردم شما رو نمیدوم ) و اگثر دوستان به ناچار از زبان انگلیسی در پروژه ها استفاده میکنن داخل پروژه خودم نیاز داشتم که متن های پیامک رو ببینم این رو نوشتم خوب کار میکنه البته ورژن های بالاتری از این نسخه هم دارم این نسخه شروع هست چنانچه براتون کارآمد بود بفرمایید تقدیم کنم

من از یک برد Esp32-s3 استفاده کردم چون از بافر استفاده میکنم داخل سورس برای همین که بتونه پیامک رو به هر اندازه ایی که باشه بخونه و بافر کنه و ببره برای تبدیل و خلاصه نمایش خروجی …باید قوی باشه…ممکنه بشه تو ماژول های دیگه هم ازش استفاده کرد ولی خوب این انتخاب من بود…
این لین دانلود از github هست
سورس رو داخل github منتشر کردم هم برای sim800 قابل استفاده هست هم برای mc60

موفق و پیروز باشید

2 پسندیده

سلام و بسیار عالی بابت انتشار این سورس

قبلا هم یک مطلب در مورد این در سیسوگ منتشر شده بود اینجا میزارم شاید برای افراد مفید باشه

1 پسندیده

سلام روز بخیر …این رو دیده بودم تو سایت …البته این فقط برای ارسال هست برای دریافت مطلبی نداره …این سورس هر متنی رو که دوست دارید داخل محل ترمینال آرداینو بنویسید و اینتر کنید براتون متن رو ارسال میکنه و به مض اینکه پیامک بیاد براتون میگیره و میبره به فارسی تبدیل و داخل جیسون ذخیره میکنه …البته پروتوکول ارسال در sim800 و mc60 تفاوت میکنه که من برای mc60 تنظیم کردم سورس رو اما در دریافت پیامک هیچ تفاوتی بین اونها نیست…امیدوارم که بتونه کمک کوچکی به دوستان باشه

3 پسندیده