ماژول MC60 در شبکه رجیستر نمی شود

سلام وقت بخیر
سیم کارت روی بردmc60 CB IOT رجیستر نمی شود. با وجود اینکه قبلا مشکلی نداشت. هفته قبل که دچار چنین مشکلی شد مسول فنی سیسوگ زحمت کشیدند و FW جدید در اختیارم قرار دادند و مشکل رفع شد ولی باز همین مشکل تکرار شده.
چرا چنین مشکلی به وجود میاد؟ و چطور میشه رفعش کرد؟
با تشکر از سایت مفید و پشتیبانی بسیار خوب سیسوگ.
d

سلام وقت بخیر من چنین تجربه ای داشتم ولی مشکل من از نحوه ترک کشی و دور بودن آنتن از ماژول بود که با اضافه کردن سوکتufl و تست آن متوجه مشکل شدم و برطرف کردم

برد سیسوگ تغییری نداشته و سیم کارت و آنتن GSM هم عوض کردم مشکل رفع نشد.

سلام دوست عزیز
لطفا log و ورژن فریمورتون رو ارسال کنید. تا بتونیم دقیقتر بررسی کنیم

سلام
ورژن فریمور MC60CBR01A02 با نرم افزار Qflash آپلود میشه ولی در نرم افزار qnavigator شبکه رجیستر نمی شود.log رو از کجا می تونم ببینم ؟
برنامه ها به صورت مجزا با QFlash پروگرم و اجرا می شوند.

سلام ورژن مربوط به نسخه MC60CB و MC60CA متفاوت هست و در جریان باشید با ورژن درست پروگرم کنید

چیپ روی برد MC60 CB و با هر دو فریمور تست کردم درست نشد.

وقتی از QNavigator استفاده می کنید، چک باکس Automatic initialization فعال کنید و گزینه Connect to module رو بزنید. کامندهایی که ارسال و دریافت می کنه رو کپی کنید و بفرستید لطفا.

log030403.txt (7.8 کیلوبایت)

سلام مجدد
فریمور MC60CBR01A02 کاملا استیبله و چندین ماه هست که دارم با این فریمور کار میکنم و مشکلی به وجود نیومده. از خروجی لاگتون که جواب CGRG رو 0,2 بر میگردونه هم مییشه متوجه شد ماژول داره تلاش میکنه متصل بشه به شبکه اما نمیتونه ! معمولا وقتی این مشکل پیش میاد از سمت خود ماژول نشات نمیگیره بلکه از اجزای جانبی هست.
بنابراین چندتا موضوع رو بررسی کردید ؟
1- پوشش شبکه سیمکارتی که استفاده میکنید در منطقه تون رو چک کنید. شاید مثلا سیم کارت ایرانسل در منطقه شما پوشش دهی خوبی نداره اما همراه اول کیفیت سیگنال بالاتری داره. آیا با سیم کارت اپراتور دیگری هم این تست رو انجام دادید ؟
2- سوکت UFL آنتن رو برد رو بررسی کنید آسیب ندیده باشه، همینطور آنتن خودتون رو. پیشنهاد میکنم اگر کابل مبدل UFL به SMA دارید به همراه یک آنتن SMA گین بالا به ماژول متصل کنید و همین تست رو انجام بدید.

سلام وقت بخیر
انتن دهی شبکه مشکلی نداره و با ماژول های دیگه ، سیم کارت با اپراتورهای متفاوت تست گرفتم و مشکل از این موارد نیست.
سوکت UFL و آنتن هم تغییر دادم مشکل رفع نشد .
سیستم رو که تغییر دادم Qnavigator برای این برد درست شد. بردی که تا دیروز با Qnavigator مشکل داشت و رجیستر نمی شد امروز با این سیستم که فریمور رو آپلود کردم درست شد!!!
موضوع وقتی عجیب میشه که بردIOT MC60 دیگه ای که داشتم و بدون مشکل بود بعد از آپلود برنامه قسمت سوم آموزش MC60 دچار همین مشکل شده و سیم کارت رجیستر نمی شه. البته اولش در qnavigator ارور باد ریت داد ولی بادریت درسته و روی 115200 تنظیم شده. مشکل از کجاست ؟؟
ضمن اینکه با هر دو برد برنامه قسمت سوم رو تست کردم هیچکدوم کار نکرد و احتمال میدم بعد از آپلود برنامه بخش 3 اتفاقی میافته باعث میشه سیم کارت رجیستر نشه و دیتا Gps نداره و چون سیم کارت مشکل داره و نمیتونه به اینترنت وصل بشه قاعدتا نمی تونه داده ای هم ارسال کنه.در این مورد هم راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.

سلام
یک نکته مهم که شما باید بهش توجه کنید این هست که فریمور هایی که برای شما ارسال میشه ، اینطور نیست که یکبار کار بده و یکبار کار نده.
به طور کلی ما یکسری فریمور داریم که کلا توی ایران رجیستر نمیشه اما فریموری مثل فریمور MC60CBR01A02 مدت هاست که توسط ما و دیگران داخل ایران تست و استفاده میشه.

اینکه شما داشتید با یک فریمور تست میکردید و بعد یک هفته دیگه رجیستر نشده به دلیل مشکل فریمور نبوده و نیست و شما احتمالا توی روند تست هاتون تغییری میدید و مثلا همزمان میشه با تست فریمور جدید، و شما فکر میکنید که مشکل از فریمور هست، در صورتی که اینطور نیست.

با توجه به اینکه شما با همین سخت افزار تست کردید قبلا و بدون مشکل تونستید استفاده کنید، پس مشکل از سخت افزار هم نیست، مگر اینکه اشتباهی کرده باشید و سخت افزار مشکل پیدا کرده باشه.

غیر از این شما چند مورد رو باید بررسی کنید :
-از منبع تغذیه مناسب برای تامین تغذیه برد استفاده کنید. البته بردی که شما دارید باتری رو هم پشتیبانی میکنه و چک کنید که باتری شارژ داشته باشه و بعد با باتری تست کنید.
-از آنتن GSM مناسب استفاده کنید، که البته شما آنتنی دارید که قبلا بدون مشکل کار میکرده.
-با سیم کارت های مختلف و از اپراتور های مختلف تست کنید ، مورد هایی بوده که خود سیم کارت مشکل داشته یا ضخامتش کمتر یا بیشتر بوده و یا …
-در محل دیگری تست کنید ، ممکنه به هر دلیلی (مثلا آنتن دهی ضعیف) یا شرایط خاص، قبلا در این محل رجیستر میشده اما الان رجیستر نشه

شما فریمور MC60CBR01A02 رو روی ماژول پروگرام کنید و با نرم افزار Qnavigator و با AT Command رجیستر شدن رو تست کنید اگر همه موارد بالا رو رعایت کردید و باز جواب نگرفتید ماژول مشکل داره و باید یه ماژول دیگه تهیه کنید.

با سلام لطفا فریمر MC60CBR01A02 رو جهت دانلود قرار دهید با تشکر

سلام دوست عزیز
لطفا به تلگرام پشتیبانی فنی سیسوگ پیام بدید تا براتون ارسال کنند