استفاده از rmii در ec200a

سلام .
من برای پروژه ای که در حال طراحی هستم میخواستم از ماژول ec200a-eu استفاده کنم. در این پروژه من از stm32 استفاده کردم که به یک اینترفیس rmii داره , به ec200a متصل کردم .
میخواستم بدونم برای استفاده از rmii باید از کامندی خاصی استفاده کنم که فعال بشه یا به صورت دیفالت فعال هست؟
یک سوال دیگه هم که ذهنمو درگیر کرده اسن هست که برای استفاده از rmii باید روی ماژول quecpython نصب کنم ؟ اگر آره آیا باید برای استفاده از rmii برنامه بنویسم ؟و اینکه میتونم ماژول رو با وجود اپدیت شدن فریمور به quecpython با at command کنترل کنم ؟

1 پسندیده

سلام دوست عزیز.
چیزی که شما نیاز دارید دسترسی به لایه سخت افزاری RMII هست که ماژول EC200A در هیچ یک از فریمورک های AT CMD و QPY این دسترسی را به یوزر نمی دهد. عموما هم این سیستم ها دسترسی کاربر را در لایه های پایین محدود می کنند.
به همین علت پیشنهاد میکنم که اگر با هدف لینک تبادل اطلاعات با نرخ بالا این کار را انجام دادید، برای پورت USB اولویت بالاتری قائل شوید. پیاده سازی اش هم روی STM32 خیلی پیچیده نیست.

شما نمونه کدی یا داکیومنتی در مورد نحوه پیاده سازی با usb دارید؟

بست پرکتیس برای این کار فکر میکنم سورس usbtty هست که ازش ایده بگیرید و پیاده سازی کنید‌.
سورس آماده‌ای برای این کار ندیده ام هنوز.