من یک تراشه stm32f103c8t6 تهیه کردم و به جای تراشه اصلی برد bluepillجایگزین کردن.
الان این برد با یک مانیتور از طریق پورت سریال در ارتباطه. قبل از اینکه تراشه رو جایگزین کنم همه چیز عالی کار میکنم ولی بعد از جایگزین کردن کد کار میکنه اما ارتباط بین مانیتور و stmکار نمیکنه
کد هم دقیقا همون کدی هست که روی تراشه اصلی بارگذاری میکنم و کار میکنه.
در ضمن من برای انتقال کد به تراشه هم از نرم افزار stm32 programmer استفاده میکنم. ونمیدونم کار اضافی ای لازمه برای تراشه خام انجام بدم یا نه؟
میتونید کد رو با تغییر وضعیت چشمک زدن LED دیباگ کنید. مثلا حالت های مختلف در برنامه استفاده کنید (سریع/کند چشمک زدن، خاموش بودن، روشن بودن) به این صورت متوجه میشین که کد اجرا میشه یا نه. درمورد سخت افزار هم ممکنه مشکل مونتاژ داشته باشید که شاید بد نباشه قلع رو رفرش کنید و تست بوق بگیرید. در آخر ممکنه مبدل شما مشکل داشته باشه که بهتره با یک مبدل دیگه و سیم های جدید تست کنید.
برنامه چشمک زن و همه چیز چک شده. حتی من تراشه اصلی که از بلوپیل جدا کردم رو به همون روش uart برنامه ریزی میکنم برای ارتباط با نکسشن هیچ مشکلی ندارم و در تراشه جدید هم تنها مشکل همین دریافت دیتا از نکسشنه. بقیه چیزها رو امتحان کردم فک میکنم
من احساس میکنم چون تراشه خام هست باید برای دفعه اول با stlink برنامه ریزی بشه. نمیدونم چقدر درسته حرفم
سلام
امیدوارم میکرو اورجینال تهیه شده باشه چون این کد از میکروهای stm تقلبی و های کپیش بجای اصل به وفور یافت میشه که مشکلاتی دارند
وضعیت پایه های ریست و مخصوصا بوت رو چک کنید، باید روی صفر منطقی باشن بوت ها
از پایه ها تست بگیرید با مولتی متر، نباید به هم راه بدن و اتصال کوتاه باشن
معمولا 90 درصد اینجور مشکلات بعد از تعویض سخت افزاری و مربوط به پروسه مونتاژه
آخرین بلایی که سر خودم اومده بود روغن فلاکسی بود که رفته بود زیر بدنه میکرو و از زیر بین پایه ها ایجاد اتصال ضعیف میکردو تا وقتی برد رو در محلول التراسونیک ننداختم هم درست نشد
شما بعد از مونتاژ میتونی هم با stlink هم با boot loader هم سایر موارد مشابه نظیر jlink برنامه ریزی انجام بدی و محدودیتی در این مورد که با کدوم اول کار کنی تا از حالت خام به پخته تبدیل بشه وجود نداره
ممنون از پاسخی که دادین و کاملا به نظر من هم باید تمیز بودن برد مد نظر قرار بگیره
من داشتم یک چک دیگه روی دوتا تراشه انجام میدادم اون هم به اینصورت که هر دو تراشه داره به کنسول هرکولس و نرم افزار خود نکسشن پاسخ میدن ولی مانیتور رو که متصل میکنم فقط تراشه اصلی بلو پیل جواب میده
به نظرتون این به ولتاژی که txدر مانیتور نکسشن تولید میکنه بر نمیگرده؟
ممکنه تلورانسی که در بلوپیل هست با تلورانسی که در تراشه دیگه هست متفاوت باشن.
خواهش میکنم
اطلاعی از مشخصات مانیتور شما ندارم اما شبکه سریال یک استاندارد عمومی جهانی داره و سطح ولتاژش 5 ولته که تمام دستگاه های استفاده کننده باید پشتیبانی کنند چه مانیتور چه غیره مگر اینکه معیوب باشند، پایه ای که روی میکرو به این منظور اختصاص داده شده از نوع FT(Five volt tolerant) هست و طبق دیتاشیت توان دریافت 5 ولت رو داره.
اگر از نرم افزاهای تولید کننده کد پیکربندی مثل cube mx استفاده میکنید که خودش مشخص میکنه اما اگر خودتون دستی و رجیستری پیکربندی رو انجام دادید مطمئن شید پایه درست انتخاب شده چون اگر پایه دیگری که سطح ولتاژش 3.3 ولته انتخاب کرده باشید باید ولتاژ رو محدود کنید.
ضمنا اصول دفع نویز مخصوصا روی باس سریال رو هم بسته به بستری که در حال استفاده هستید (برد بورد و غیره) و کیفیت منبع تغذیه مد نظر قرار بدید