سلام عرض میکنم خدمت همه دوستانی که متنو میخونن
من تازه با این سایت آشنا شدم و خیلی خوشحال شدم که یک منبع از مهندسین الکترونیک رو پیدا کردم
یه سوال داشتم برای درامد از الکترونیک توی چه حوزه ای وارد شم بهتره
احتمالا بگید هر کدوم علاقه داری
منظورم اینه چه فرصت های شغلی ای برای یک فرد علاقمند وجود داره که واردش بشه
فعلا دارم با آردوینو کار میکنم و تازه آشنا شدم و حس میکنم نیمه گم شدمو پیدا کردم
اما سر در گمم واقعا
دلم میخواد بزنم تو کار تولید کالا های مثل کلید هوشمند چون قطعاتش تو بازار هست اما میگم کی از من میخره و سرمایه هم ندارم
گاهی هم به این فکر میکنم برم خونه های مردمو هوشمند کنم ولی اونم چالشهای خودشو داره
میشه شما از تجربیاتتون بگید که یکم زودتر از تجربه خودآموزم این چالش هارو برطرف کنم و برم دنبال یه چیز منطقی ؟
با تشکر از کسایی که جواب میدن
سلام
ایران کشور رانت و پول و پارتیه و اکثر کسب و کارها موروثی و خانوادگی و گروهیه آشنا تو هر کاری داشتی که دستت رو بگیره انجام بده نداشتی بیخیالش شو چون ضرر های هنگفت میدی که بزرگترین ضررش عمر شماست گرنه ضرر مالی قابل جبرانه.
سلام دوست عزیز.
از اینکه علاقه خودت رو پیدا کردی خوشحالم.
الکترونیک شاخه های متعددی داره.
اما یه ویژگی خاص داره و اون مزیت مقیاس است.
اگه بخواهی محصول تولید کنی، عمدتا باید در تیراژ بالا تولید کنی که مستلزم سرمایه زیاد است.تا بتونی سود کنی.
میتونی وسایل خاص تر و کاربردی بسازی .
وسایل الکترونیکی زیادی هستند که زیاد تولید نمیشوند ولی حذاب هستند .
به طور مثال یک پاور بانک که در ایام بی برقی بتونه برق تلویزیون و یک پنکه را تامین کنه!
یا با لامپ نیکسی یک ساعت زیبا بسازی.
یک موضوع دیگه اینه که آردویینو برای شروع خیلی خوبه ، اما یک ابزار حرفه ایی نیست.
و اگه حس میکنی علاقه مند هستی، میتونی فراگیری یک میکروکنترلر ۸ بیتی و سپس ۱۶ بیتی رو شروع کنی .
مدارات صوتی و منابع تغذیه برای تازه کار ها گزینه های خوبی هستند. سعی کن خیلی یه کیت و ماژول آماده وابسته نباشی.
میتونی طراحی بورد چاپی با نرم افزار های ساده تر مانند ایگل یا kicad رو یاد بگیری .