سلام عرض میکنم خدمت همه دوستانی که متنو میخونن
من تازه با این سایت آشنا شدم و خیلی خوشحال شدم که یک منبع از مهندسین الکترونیک رو پیدا کردم
یه سوال داشتم برای درامد از الکترونیک توی چه حوزه ای وارد شم بهتره
احتمالا بگید هر کدوم علاقه داری
منظورم اینه چه فرصت های شغلی ای برای یک فرد علاقمند وجود داره که واردش بشه
فعلا دارم با آردوینو کار میکنم و تازه آشنا شدم و حس میکنم نیمه گم شدمو پیدا کردم
اما سر در گمم واقعا
دلم میخواد بزنم تو کار تولید کالا های مثل کلید هوشمند چون قطعاتش تو بازار هست اما میگم کی از من میخره و سرمایه هم ندارم
گاهی هم به این فکر میکنم برم خونه های مردمو هوشمند کنم ولی اونم چالشهای خودشو داره
میشه شما از تجربیاتتون بگید که یکم زودتر از تجربه خودآموزم این چالش هارو برطرف کنم و برم دنبال یه چیز منطقی ؟
با تشکر از کسایی که جواب میدن
سلام
تجربه ی من به من بعد از حدود دو دهه کار در هوشمند سازی صنعتی و ساختمانی میگه:
تو ایران شما از هر راهی که تونستی پول دربیار، از هر راه که تونستی یعنی چی؟
یعنی راهی که توش دوست و آشنای مسلط و برش داری که دستت رو بگیره و باهات کنار بیاد و کمکت کنه داشته باشی حتی اگر لازم شه بهش جای دیگه جور دیگه امتیاز بدی چون اکثر کسب و کارها در ایران یا موروثی و خانوادگیه یا رفاقتی و خلاصه پای رانت وسطه چون در مملکتی زندگی میکنیم که روابط بر ضوابط و شاسیته سالاری ارجحیت داره یعنی شما همون کلید هوشمند رو در بدترین کیفیت بسازی کسی تو اداره استاندارد داشته باشی، کسی رو تو اصناف داشته باشی، کسی رو تو اتاق بازرگانی داشته باشی، و خلاصه سایر افراد میتونی همون بدترین کیفیت رو مثل پراید به قیمت چند برابر بفروشی اما اگر نداشته باشی بهترین سازنده هم باشی تهش بن بسته.
چیزی که گفتم چه در تولید، چه خدمات، چه فروش و بازرگانی صدق میکنه در غیر اینصورت باید سرمایه بزرگی مهیا کنی و خودت رو آماده ی ضررهای بزرگ هم بکنی تا در اون کار مسلط شی.
مثال عینی بزنم از تولید:
شما اگر قرار باشه پول نقد بدی کالا بخری مونتاژ کنی بعد دونه دونه تو این بازار لای اجناس مفت چینی با التماس بفروشی موفق تری یا من که قسطی و چکی و امانی چند ماهه بدون ریالی پول دادن جنس میگیرم مونتاژ میکنم بعد از طریق آشناها میریزم تو یک پروژه ی بزرگ پول رو یکجا میگیرم چند ماه بعد اقساطم رو صاف میکنم؟
موفق باشید
مهمترین موضوع فروش هست
به عنوان کسی که تازه وارد این سیستم شدید بهتره یک سری پروژه اولیه بسازید و سعی کنید با کسی که میتونه بفروشه هماهنگ بشید
شریک تو حوزه فروش
یا یک فروشنده تو حوزه تخصصی که جنس را براش تامین میکنید