مشکل سیستم اطلاع رسان ایمیل انجمن

با سلام و خسته نباشید ،
حدود 9 ماه هست که با سیستم اطلاع رسانی از طریق ایمیل مشکلی دارم .
وقتی مدتی به انجمن نیام ، از طرف انجمن ایمیلی مبنی بر تعداد تاپیک ها و پست های خوانده شده جدید میاد.
با این موضوع مشکلی ندارم.
مشکل اینجاست که در ساعات و روز های خاص ، گاها تا 10-20 ایمیل جداگانه از طرف انجمن به من ارسال میشه که به نظرم غیر عادیه.
طبیعتا این عادی نیست ، درسته ؟

1 پسندیده

سلام. از این قسمت میتونید تنظیمات مربوط به ایمیل ها رو تغییر بدید

بررسی کنید که این تنظیمات مطابق دلخواه شما باشه. اگر تنظیمات درست هست و ایمیلی میاد که شما فعال نکردید، عکس یا مشخصاتی از محتواش بفرستید تا بررسی بشه.

1 پسندیده

با تشکر ،
محتوای ایمیل ها ، شامل چکیده فعالیت های در انجمن هستن ، همونطور که گفتم مشکل اینه که طبق برنامه زمانی ایمیل ها ارسال نمیشن ، بلکه مثلا از هر 2,3 هفته یکبار ، یهو 10, 15 تا ایمیل جداگانه ( که داخل هر کدوم چندین پیام هست ) طی یکی دو ساعت ارسال میشه.
البته اینم بگم که غیر از انجمن سیسوگ، در یکسری انجمن های مبتنی بر Discourse مثل KiCad Forum هم عضوم ، اونا این مشکل رو ندارن.
فعلا اون تیک آخر رو برداشتم تا ببینم چی بشه.

سلام من پریروز یه سری تغییرات دادم به نظر میآد حل شده - آیا از پریرزو به بعد این مساله براب شما تکرار شده ؟

ممنون
نه فعلا این مشکل تکرار نشده.
صرفا بخاطر کنجکاوی : این تغییر رو صرفا برای کاربران خاصی انجام دادید یا همه کاربرا ؟

تغییر توی سرور هست - برای کاربر خاصی نیست - مسیر دسترسی به میل سرور مشکل داشت ظاهرا