راهنمایی در مورد شروع کار میکروکنترلر

سلام دوستان
من میخوام میکروکنترلر کار کنم.تاکنون هم تجربه ای نداشتم.برای شروع چه میکرویی خوبه؟زبان برنامه نویسی c یا c++
ممنون اگه راهنمایی کنین

سلام
زبان برنامه نویسی embedded C
میکروی STM32
موفق باشید

با میکرو های زیادی کار کردم:
PIC
ATMEGA AVR
ATXMEGA
STM32
STM8
LPC
و با چند زبان هم کار کردم (البته زبان مناسب میکرو ها):
Basic
C
C++
Assembly

باتوجه به شرایط بازار جهانی و اطلاعات روز:
برای افراد مبتدی زبان C و میکرو STM32
برای افراد متوسط و بالاتر درصورتی که هدفشون درآمد از میکروکنترلرها هست زبان C و STM32 و حتما در اولین فرصت و در کنار پروژه هاتون با میکرو های چینی که جدیدا بازار STM32 هارو داره میگیره شروع به یادگیری کنید.
دلیل رشد زیاد میکروهای stm32 ارزون بودن و برنامه های کمکی خیلی خوب و رایگانش هست اما بدلایلی همچون سیاست های مالی امریکا و تحریم کشور های مختلف مثل چین ، چندین سال هست که کشورهای مختلف در فکر میکروکنترلری هستن که بدون تحریم بشه ازش استفاده کرد و چین در این زمینه پیشرو هستش و میکرو های خوبی رو هم تولید کرده
الان اسم شرکت پیشرو در خود چین یادم نیست، اما میکرو هاش ارزونتر از stm در میاد و قابلیت هاش خیلی نزدیک به stm32 ها هست.

در کل بازار آینده مال میکرو های چینی هست و stm32 ها به مرور مثل lpc ها کنار گذاشته میشن.

برای شما دوست عزیز چون منابع آموزشی خیلی نیاز هست و میکرو های چینی جدید بیس کارشون مثل stm32 هست بهتره با زبان C و میکروهای خانواده stm32 شروع کنی و بعد از یادگیری متوسط به مرور به سمت میکرو های چینی بری.

برای شغل آینده حتما سمت تجارت برو و به فکر پول دراوردن از الکترونیک به عنوان شغل اصلی نباش چون خیلی سخته و بین تمام دوستانی که داشتم فقط چند انگشت شمار باقی موندن و درآمد تقریبا هممون نسبت به سختی کار خیلی پایینتر از بقیه شغل ها هست. تجارت عالیه

با سلام و آرزوی کامرانی
اول از همه ازتون تشکر میکنم که وقت گذاشتین و این قدر کامل توضیح فرمودین.بنده لیسانس برق الکترونیک هستم.۱۳ سال پیش فارغ التحصیل شدم.الان تو یه کارخونه برقکار هستم.کلا به الکترونیک مربوط نیست.حقوقم کمه.میخواستم کارخونه ی دیگه ای برم.اکثرا گفتن دنبال یه فردی ان که آشنا به میکروکنترلر باشه.ولی واقعیت اینه که خیلی سردرگمم.نمیدونم از کجا شروع کنم.واقعا ارزش وقت گذاشتن داره ؟؟.الان حدود یه ماهه دارم زبان c میخونم فقط.
ممنون

سلام
خواهش میکنم
مهارتتون چیه و دقیقا تو کارخانه الان شرح وظایف و پست سازمانیتون چیه، باید بدونم از کدام مهارت در چه سطحی میخواید به مهارت جدید با چه سطحی کوچ کنید تا میزان سختی مسیر پیش روتون رو بشه برآورد کرد
اگر دوست داشتید مبلغ حقوق مورد نظرتونم از کار جدید بفرمائید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

اگر برای شغل و کسب درامد بهش نگاه میکنی بنظرم بهتره یه تغییر بزرگ در تصمیم گیریت انجام بدی.

امام باقر(ع) فرمود: کسی که خود را اجیر دیگران کند، راه به دست آوردن روزی را برای خود محدود ساخته است، چگونه روزی‌اش محدود نشود، در حالی‌که تمام نتیجه تلاش‌هایش برای کارفرمایش خواهد بود؟!

وقتت رو بزار برای ایجاد یه کار شخصی، مدتی انواع کارهای ساده مثل فروختن گل ، جوراب ، سبزی خورد شده تا کارهای بزرگتر رو مثل رستوران داری و غیره رو بررسی کردم، نکته جالب اینجا بود:
تقریبا در تمامی موارد درآمدشون از کار کردن برای بقیه در هر سطح مدرک تحصیلی و برای هر کارخانه داری بیشتر بود.

در برابر زمانی که تو برای اونها میزاری تقریبا هیچی بهت نمیدن نهایتا ماهی 60 تومن اما وقتی برای خودت کار میکنی کل نتیجه تلاشت رو خودت میگیری.

ماهایی که تحصیل کرده هستیم دید روشن تر و واضحتری میتونیم از آینده یک کار و مشکلات یک کار داشته باشیم برای همین دیدنه مشکلات هست که قدرت ریسکمون میاد پایین ، و از دیدن موفقیت هاش نا امید میشم. گاهی باید چشم ها رو بر روی مشکلاتی که بهشون فکر میکنیم ببندیم و فقط بریم جلو در غیر اینصورت بجایی نمیرسیم.

سلام

من فرمایش شما مبنی بر ایجاد شغل تخصصی و کار کردن برای خود را قبول دارم و امری ستوده میدونم مشروط به اینکه توان و شرایطش باشه.

کسی که چند سال از عمر و جیبش برای تحصیل رو خودش یا خانوادش هزینه کرده اگه بره تو شغل غیر مرتبط نزد خودش و خانواده ای که براش هزینه کردند زیر سئوال میره پس نمیتونه سراغ هر شغلی بره مخصوصا مشاغل کاذب و موقت، خود من بعد از تحصیل مدتی نزد مشاور املاک و بنگاه خودرو بصورت آزاد کار کردم ،دست خودم بود چقدر تلاش کنم، کی برم کی بیام، فقط باید مشتری برای قرار داد میاوردم و پورسانتش رو میگرفتم و پول خوبی هم به نسبت بقیه هم رده های سنی اطرافم در میاوردم اما خانواده و اطرافیانم و البته خودم گفتم اگر قرار بود مشار املاکی یا بنگاهی خودرو شی چرا چند سال از بهترین دوران عمرت رو علاوه بر پولی که به دانشگاه دادی تو رشته سخت مهندسی برق تلف کردی ؟!

میرفتی حداقل رشته راحت تر …!

لاقل صندلی یکی دیگه رو که میخواست مهندس برق شه تو دانشگاه اشغال نمیکردی !

پول بشتری هم تو این چند سال بجا اینکه به دانشگاه پرداخت کنی در میاوردی و الان برا خودت تو بازار آدم سرشناسی شده بودی !

حرفشونم حساب بود!

از پول درآوردن صحبت نمیکنیم بلکه از شغل حرف میزنیم که نشان دهنده سطح اجتماعی و درک تخصصی یک فرد و معیاری برای سنجش پتانسیل و ظرفیت مفید بودنش در جامعست (اگر موفق نشده دلیل بر بدرد نخور بودنش نیست اون جامعه بلد نبوده براش بستر فراهم کنه)

ایجاد شغل باثبات تخصصی با درآمد در حد تورم در جامعه ی فعلی ما از فتح آمریکا با دمپایی و مگس کش سخت تره دوست عزیز، ایشون و خیلی های دیگه مجبورن اگر نبودن اونجا نمیگذروندند همینقدرم که اونجا موندن نشان از غیرتشون داره که نخواستند نزد اطرافیان و خانواده بیکار بنظر بیان در حالی که خودشون میدونند تفاوت چندانی با بیکاری در عمل نداره.

درصورتی که خودتون علاقه داشته باشید خوبه اما اگر فقط برای تغییر شغل و… دنبالش باشید، میتونید دنبال کارهای ساده تری باشید که زودتر هم به هدفتون برسید.

با سلام. پیشنهاد میکنم میکروکنترلر STM32 رو با زبان C یاد بگیرید و از اون نظری که گفتید مشکلی نخواهید داشت. سایت دنیای stm32 بهترین مرجع برای یادگیری این میکروهاست. سر بزنید و آموزشها رو قدم به قدم دنبال کنید.