سلام و عرض ادب
من از ماژول EC200U_EU_AA استفاده میکنم هرچند این ماژول دارای GNSS می باشد اما من به اطلاعات موقعیت شبکه BTS هم نیاز دارم. برای این مورد من یک کتابخانه دمو به اسم lbs دیدم که برای این کار قرار داده شده. من دستور ql_lbs_get_position را اجرا کردم ولی در جواب ارور میداد.
این کتابخانه یه سری پارامتر میخواد که یکیش token بود پس فکر میکنم استفاده از چنین سرویسی پولی باشه و یا حتی در صورت پرداخت ممکنه ایرانو تحریم کرده باشن که گزینه مناسبی نیست.
حالا سوال من اینه که با روش دیگری میتونم موقعیت را با اسفاده از BTS به دست بیاورم؟مثلاً با اطلاعاتی که ماژول در مورد BTS می دهد مثل mcc ، mnc ، tac ، cid میتونم حدود موقعیت را به دست بیاورم؟
دقیق بودن موقعیت برام مهم نیست حدود را هم نشان دهد کافیست.
سلام با توحه به تحریم های کویکتل این سرویس در ایران فعال نیست ولی شما با استفاده از کامند میتونید پارامترهای مورد نظر را بگیرید و از سایت هایی مثل این https://www.opencellid.org/ خدمات بگیرید
راه دیگه نیست مثلاً با USSD Code یا یک AT Command موقعیت رو مستقیم از BTS دریافت کنم؟
اطلاعات موقعیت خیلی از BTS ها در ایران محرمانه هست و عمومی نیست بعد شما انتظار دارید اپراتور به شما چنین سرویس بده
لطفاً این لینک را ببینید:
https://micronik.ir/find-location-sim800/
نوشته که در ماژول sim800c با دستور AT+CLBS=1,1 موقعیت را از BTS میتوانیم دریافت کنیم گفتم شاید معادل همین برای ماژول Quectel EC200U هم باشه.
سلام دوست عزیز
به صورت دیفالت میشه گفت این آپشن یک بخش جدا نشدنی از ماژول های GSM هستند
همونطور که توی تجربه خودمون دیدیم که تقریبا تمام تلفن های همراه این آپشن را دارند. اما توی ایران چالشی که داریم اینه که همه BTS مختصاتشون رو توی اطلاعات cell id که برودکست میکنن ثبت نکرده اند به هر دلیلی. این باعث میشه که این آپشن صرف نظر از ماژولی که استفاده میشه کاملا پراکتیکال نباشه و اطلاعات غلط زیاد داشته باشه (کار کردن یک مسئله هست، اما درست کار کردن یک فانکشن مسئله دیگری!).
اما در مورد ماژول های کویکتل، این سرویس بخاطر تحریم در دسترس نیست. کاری که میشه کرد این هست که اطلاعات BTS هارا با ماژول جمع اوری کنید و برای سرورتون ارسال کنید، اونطرف با سلوشن های open source مانند هین open cell id که دوستمون بالا پیشنهادش را دادند، دیتای حدود موقعیت را استخراج کنید.