Driver for Usb to ttl

سلام و درود

2 تا ماژول usb to ttl دارم (ch340g,pl2303) که هیچ کدومشون روی کامپیوتر کار نمیکنه !

pl2303 وصل میشه و به عنوان پورت com شناسایی میشه ولی مینویسه که DO NOT SUPPORT WINDOW 11 OR LATER

CH340G هم متصل میشه ولی شناسایی نمیشه وخطای 28 میده که مربوط به درایور هست

در مجموع به نظر مشکل از درایور هست هر چند که درایور هایی هم که توی اینترنت هست هم سایت های ایرانی و هم گیت هاب نصب کردم ولی مشکل هنوز هست !

به نظرم امکان داره دلیل این باشه که درایور اخرین نسخه نبود چرا که از سایت اصلی دانلود نکردم !

ایا تجربه و راهکاری در اینت مورد دارین ؟

سلام مهندس

من با

کار نکردم و اطلاعات خاصی درموردش ندارم.

اما سری pl2303 چندین مدل اره که بعد از چیزی که نوشتی مدلش نوشته میشه و شما کامل نزاشتی مثلا:
pl2303hx و…

که هر سری یه امکانات خاصی داره

مثلا بعضیا روی ویندوز و لینوکس و اندروید شناسایی میشن و بعضیا نه فقط روی ویندوز و …

مورد مهم اینه که این ای سی درایور به تنهایی قیمت بالایی داره و گاهی قیمتش از کل رابط سریال که داخل فروشگاه های اینترنتی گذاشته شده بالاتره ، پس یعنی این چیزی که شما میخری قطعا نسخه فیک و تقلبی هست، و معمولا استفاده از درایور های اصلی سایتش باعث میشه درست کار نکنه!

راه حل:

استفاده ار درایور مخصوص مدل های فیک

استفاده از مدل ای سی که روی ویندوز 11 پشتیبانی بشه

راه آخر درایور فعلی رو حذف کنی و بعد رابط رو وصلش که سیستم و بعد دستور آپدیت ویندوز بدی تا آنلاین درایور مناسبش رو پیدا کنه

فایل که لینکش رو میزارم دانلود کن و داخل ویدیو گفته چیکار کنی:

درایور

سلام. تمام سری های CH340 و CH341 یک درایور یکسان و مشخص دارند. اون درایور رو میتونید از سیسوگ دانلود کنید

البته اگر که در حال حاضر درایور دیگه ای نصب کردید برای ch340 اون رو پاک کنید و بعد این رو نصب کنید.
میتونید هم روی خود دیوایس که داخل device manager نشون داده میشه راست کلیک کنید و گزینه uninstall driver رو بزنید(اون تیک پاک کردن فایل های درایور رو هم بزنید)