مشکل با دریافت کدهای DTMF در MC60

امروز میخواستم کدهای DTMF رو برای دریافت کلید های فشرده شده توسط کسی که با ماژول تماس صوتی برقرار کرده دریفات کنم و تشخیص بدم که متوجه شدم روی ماژول های MC60 بدرستی کار نمیکنه و دوتا مشکل دارم:
1- خیلی کند دریافت میکنه و تابحال نتونسته وارد کردن 11 رقم پشت سر هم رو که بینشون حداقل 200 میلی ثانیه فاصله بوده رو کامل تشخیص بده. (در عمل بینشون حدود 1 ثانیه فاصله بوده)

2- بعضی از شماره هارو به سختی تشخیص میده . مثلا عدد 5رو من باید حدود 30 تا 60 دفعه فشار بدم تا شاید یکبار تشخیصش بده.

اما با ماژول MC60E که از قبل داشتم بدون مشکل و سریع تشخیص میده و کار میکنه.

نکته: معمولا وقتی با ماژول به یک گوشی موبایل تماس میگیرم درست کار میکنه اما وقتی از یک گوشی موبایل با ماژول تماس میگیرم قابلیت تشخیص DTMF ها درست کار نمیکنه.

• سه تا ماژول MC60 همزمان دارم تست میکنم و همشون همین مشکل رو دارن.
  • نسخه فریمرو یکی از ماژول هارو به نسخه ای که در فروشگاه سیسوگ برای دانلود در بخش MC60 گذاشته پروگرام کردم اما باز هم مشکل برطرف نشد.

نسخه ای که از سایت گرفتم:

ATI
Quectel_Ltd
Quectel_MC60
Revision: MC60CAR01A15

OK

نسخه پیش فرض ماژول:
ATI
Quectel_Ltd
Quectel_MC60
Revision: MC60CBR01A02

OK

که هر دو نسخه این مشکل رو دارن.

دستوراتی که میفرستم:

AT+QTDMOD=1,2

AT+QTDMOD=2,0

AT+QTONEDET=1

بعدش تماس از یگ کوشی با ماژول گرفته میشه و بعد از دیدن RING:
ATA

و بعد فشردن دکمه ها از سمت گوشی موبایل و انتظار برای دریافت شماره فشرده شده در ماژول.

همه ماژول ها رو با MC60E که اوایل امسال از فروشگاه سیسوگ خریده بودم عوض کردم، اما مشکل شناسایی کدهای DTMF حل نشد.

نسخه فریمور ماژول های جدید:

ATI
Quectel_Ltd
Quectel_MC60ECB
Revision: MC60ECBR01A03

OK

یه تستسی الان انجام دادم جالب بود:
با گوشی موبایلم به یک گوشی موبایل دیگه زنگ زدم و بعد از وصل کردن تماس، چند شماره گرفتم و تقریبا اکثر شماره ها با خش خش خیلی زیاد و خراب در گوشی موبایل دیگه دریافت شد!
با گوشی ثابت خونه به گوشی موبایل خودم زنگ زدم و باز کدهای ارسالی خراب بودن!

برای شما هم همینطوره؟

سلام مهندس

ممنون از توضیحات کاملتون، من هم این تست را شبیه سازی میکنیم تا ببینیم نتایج به چه صورت هست.

اما خب در نگاه اولیه میشه این برداشت رو هم داشت که شاید چالش در سمت شبکه باشه و زمانی که مجددا ضعیت شبکه به حالت عادی برگرده این مسئله هم حل بشه.

این تست اگر روی EC200U و تماس عادی و همچنین روی VoLTE اش هم تکرار بشه شاید دیتا جدیدی رو به همراه داشته باشه

1 پسندیده