سلام به همگی دوستان و ممنون از وقتی که میگذارید
اگر بخوایم یکسری دیتا رو از طریق wifi با ESP32 دریافت کنیم و سپس به ماژول EC200A-EU، با پروتکل SPI یا USB منتقل کنیم و بعد با اینترنت 4G به سرور ارسال کنیم، از طریق AT Command یا Quec python این امکان وجود داره؟ آیا نیاز به نوشتن لایه شبکه ppp برای ارتباط ماژول EC200A و ESP32 وجود داره؟
سلام دوست عزیز
باتوجه به اینکه ماژول EC200A پورت USB AT هم به شما میده میتونید ازش استفاده کنید، اما نیاز مند این هست که داریور این پورت usb رو در ESP32 خودتون توسعه بدید. احتمالا استفاده از ESP32-S3 گزینه خوبی خواهد بود باتوجه به اینکه پرفرال usb رو به صورت سخت افزاری داره توی موضوع PSRAM دستتون بازتره.
اما اگر حجم دیتا و دیتاریت تون پایینه میتونید از همون پورت سریال استفاده کنید و درگیر پیچیدگی های جانبی نشید.
خیلی ممنونم ازتون
متاسفانه باید حجم دیتای تقریبا زیادی رو به صورت آنلاین دریافت و ارسال کنم. اگر بخوام از SPI استفاده کنم که درگیر پیچیدگیهای USB هم نشم، آیا EC200A-EU از پروتکل SPI هم پشتیبانی میکنه؟ در داخل داکیومنت گفته که تنها برای QuecOpen پشتیبانی میشه. و داخل AT Commandها هم چیزی ازش پیدا نکردم
درسته، روی این پرفرال شما AT ندارید، بنابراین ارتباط هم نمیتونید باهاش برقرار کنید.
اگر بهم بگید اپلیکیشنتون رو شاید بتونم دقیقتر کمکتون کنم.
پیشنهاد میکنم پروژه urouter رو که zeus توسعه داده رو حتما نگاه کنید. توی این پروژه ماژول 4G (Cat1) به ESP32 با پورت سریال متصل شده و تا سرعت 10Mbps هم تونستن دریافت کنند. ریپازیتوری آمادست که کلون و پیاده سازی کنید.
اما چون شما میخواید از EC200A استفاده کنید که CAT4 هست میتونید سرعت بالاتری هم دریافت کنید. فقط کافیه که ارتباط رو USB کنید و درایورش رو بنویسید (سایر بخش های پروژه تون آمادست )
من دنبال اینم که بتونم تصاویر دوربینی که به ESP32 متصل هست رو از طریق اینترنت 4G به صورت آنلاین به یک سرور ارسال کنم.
در پروژه uRouter در سایت گفته شده به علت ارتباط سریال سرعت در حدود 180Kbitps محدود میشه، چجور میشه به سرعت 10Mbps رسید؟ چون تقریبا سرعت مناسبیه برای کار من.
یه سوال، کدهای پروژهی uRouter رو بررسی میکردم، چرا از پروتکل ppp برای اتصال ESP32 و EC200U بهم دیگه استفاده شده؟
من نیازی ندارم که اینترنت رو به اشتراک بزارم، آیا باز هم باید پروتکل ppp رو برای هر راه ارتباطی با ماژول 4G چه USB چه سریال پیاده کنم؟
سلام دوست عزیز
اشتباها نوشته شد، با ارتباط سریال حداکثر سرعت 1Mbps رو میشه بدست آورد (که منطقی هم هست) و برای سرعت های بالاتر قطعا باید ارتباط USB پیاده سازی بشه.
یک نکته ای هم باید بگم، اگر واقعا سرعت در حد 10Mbps براتون کافیه پیشنهاد میکنم از ماژول های سری EC200U استفاده کنی. اینا CAT1 هستن و به همین علت قیمت پایین تری هم دارند.
سلام
کاری که میخواید انجام بدید در اینجا آموزشش هست ، البته این با ماژول های simcom هست که میتونید با بررسی AT Command ها یه تغییر کوچیک توی اونها ، برای ماژول های کوییکتل از این کد استفاده کنید
اما به طور کلی روشی که میخواید انجام بدید مناسب با هدفتون نیست ، یعنی استفاده از ماژول esp32-cam برای ارسال آنلاین تصویر مناسب نیست. برای اینکار بهتره که از تراشه هایی مثل Allwinner V3s یا تراشه های مشابه استفاده کنید که روی اونها لینوکس اجرا میشه و اینترفیس های مناسب رو برای انجام پروژه شما دارند
البته اطلاعات نسبتا کمی در مورد راه اندازی اونها هست و باید وقت زیادی روش بزارید تا بتونید به نتیجه دلخواه برسید