سلام به همگی دوستان
میخواستم از طریق PC یسری فایل مثل تصاویر و ویدیو رو از طریق USB به EC200U منتقل و بعد روی SD Card ذخیره کنم. آیا AT Commandهایی برای ارسال فایل با USB داریم؟
سپاسگزارم
سلام. خیر این قابلیت وجود نداره
سلام، خیلی ممنونم
آیا از طریق Open Quec یا Quec python این امکان وجود داره؟
و آیا کلا امکان انتقال تصویر و فیلم بر روی SD Card وجود نداره؟!
شما میتونید SD کارت یا حافظه خارجی را به ماژول وصل کنید و دیتا در اون ذخیره کنید و انتقال بدید
ولی یک ساختار مناسب که قبلا توسط کویکتل برای انتقال تصویر اماده شده باشه وجود نداره
شما نیازتون دقیقا چی هست
چون تو سوالتون PC گفتید خب مستقیما ماژول وصله به کامپیتور و میتونید از دیتا اون مستقیا برای انتقال استفاده کنید
سلام خیلی ممنونم
چجور میتونم مستقیما اینکار رو انجام بدم؟
البته همیشه دیتا قرار نیست از PC ارسال بشه، ممکنه از یه برد دیگه با ارتباط USB، دیتا به EC200U ارسال بشه.
من میخوام یه ویدیو رو از طریق USB به EC200 منتقل کنم و در مواردی مستقیم از طریق اینترنت ماژول، به سرور ارسال کنم یا در مواردی دیگه روی SD Card ذخیره بشه و بعدا به سرور ارسال بشه.
از طرف دیگه مشکل دیگهای دارم اینکه ماژول اصلا SD Card رو نمیشناسه، و وقتی AT CMD وضعیت حافظه SD رو میفرستم، ارور 419 رو برمیگردونه یا وقتی که AT CMD لیست فایلهای موجود در SD رو میفرستم ارور 405 رو برمیگردونه، همچین ایرادی رو بنظرتون چجور میشه رفع کرد؟
برای چنین پروژه ای پیشنهاد میشه از یک برد لینوکس واقعی استفاده کنید و ماژول معمولی EC200 را بهش وصل کنید و به عنوان یک کارت شبکه بشناسه اونجا شما دستتون بازه برای هر کاری