سلام، به تازگی ماژولEC200U-EU AC رو از فروشگاه سیسوگ تهیه کردم.
برای گرفتن میزان شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول در ماژول های برند Simcom مشکلی نداشتیم ولی الآن با فرمان AT+CUSD=1,“*140*11#” و یا AT+CUSD=1,“*140*11#”,15 ماژول پاسخ Ok میده ولی حتی بعد از گذشت 1 دقیقه رشته حاوی میزان شارژ رو بر نمیگردونه
این فرمان تو برگه اطلاعاتی و At Command های پشتیبانی شده این ماژول وجود داره ولی نمیدونم چرا پاسخ کامل دریافت نمیشه !
یک حدسی برای نوع کانکشن داشتم و اومدم به صورت دستی شبکه رو از LTE به GSM(2G) هم تغییر دادم ولی تفاوتی ایجاد نشد ، ممنون میشم اگر کسی این موضوع رو حل کرده تجربه اش رو به اشتراک بگذاره . در پایین هم فرمان هایی که ارسال کردم رو آوردم:
ممنون، فعلا به سیم کارت اعتباری ایرانسل دسترسی ندارم و احتمالا کمی تست طول خواهد کشید اما دو تا سوال برام پیش اومد :
یکی اینکه تغییر زبان سیم کارت باعث میشه که رشته مربوط به میزان اعتبار برام ارسال بشه ؟
من مشکلی با زبان در سیم کارت همراه اول نداشتم و صرفا بحث تبدیل Unicode در میان بود و نهایتا ماژول رشته رو برام ارسال میکرد ولی الآن رسما چیزی نمیفرسته
دوما من با همین سیم کارت روی ماژول EC200T EU به سادگی با همین کد دستوری رشته میزان اعتبار رو دریافت میکنم، ممکنه این نسخه از فریمور روی ماژول با اپراتور همراه اول مشکل داشته باشه ؟
سلام.
نمیشه راحت گفت مشکل از ماژوله یا اپراتور یا ورژن SDK یا زبان منو
فقط با تست کردن از سمت خودتون میتونیم مطمئن بشیم. همین تاپیک رو بررسی کنید و مراحلش رو انجام بدید و با سیم کارت ایرانسل هم تست کنید و اگر مشکلی بود دوباره پیام بزارید تا بررسی کنیم.