اتصال EC200U به ماژول USB-TTL CH340 با مدار ترانزیستوری داخل دیتاشیت

سلام
من یک ماژول EC200U خریداری کردم و میخوام با MCU یا USB-TTL راه اندازیش بکنم از مدار ترانزیستوری داخل دیتاشیت هم دارم استفاده میکنم با ترانزیستور های NPN مدل 2N2222A استفاده کردم و خازن هم 1 نانو فاراد نداشتم و به جاش از 2.2uf استفاده کردم ، مدل ucb-ttl من هم ch340 هستش، در سریال دیتایی دریافت نمیکنم در صورتی که با usb به صورت عادی کار میکنه، ممنون میشم راهنماییم بکنید.

سلام لطفا شماتیک مداری که وصل کردید را قرار بدید
با چه باودریتی دارید تبادل اطلاعات میکنید؟
ایا تونستید با مبدل USB به سریال نه درگاه USB با ماژول ارتباط برقرار کنید؟

115200
بله سریال usb شناسایی میشه و ماژول های دیگه ام تونستم باهاش دیتا بگیرم.

با usb خود ماژول هم موفق شدم به لپتاپم وصل بشم و مشکلی نداشتم

برادر شما همون خازن نانو فاراد را بزار مشکلت همینه

2 تا خازن 470 پیکو فاراد رو موازی کردم گذاشتم ولی بازم کار نکرد

من به VDD_EXT چه ولتاژی بدم؟ و VCC_MCU رو به 3.3 بدم یا 5 ؟
ترانزیستور 2N2222A اوکی هستش ؟

@Mohsen ممنون میشم منم راهنمایی کنید، هرکاری بگید کردم اما usb-ttl رو موفق نشدم راه بندازم.

فکر میکنم VDD_EXT ولتاژ ۱٫۸ باشه. چه دیتایی ارسال میکنید براش؟ وضعیت LEDها چطوره؟ از چه ماژولی استفاده کردید؟

AT command میزنم، led ها اوکی هستن، از ماژول EC200U و ESP32

من از uart های مختلف استفاده کردم، از ماژول های usb-ttl با درایور های مختلف استفاده کردم ، مدار ترانزیستوری رو بستم و به esp32 وصل کردم، هیچکدوم جواب نمیده ، ممنون میشم راهنماییم کنید تمامی راه ها رو رفتیم و فقط وقتی که با usb مستقیم به EC200U متصل میکنم با Q navigator کار میکنه.

باتوجه به عکس شما ESP رو به UART1 متصل کردید. باید به UART دیباگ متصلش کنید. روی PC دارید از COMی استفاده میکنه که کرنل براتون ساخته.
(آیا از همون پورتی که برای اتصال EC200 به PC استفاده کردید برای اتصال به ESP استفاده کردید؟)