دریافت موقعیت مکانی به وسیله‌ی دکل‌های مخابراتی با ماژول EC200U

با سلام و تشکر از وقتی که می‌گذارید.
من ماژول EC200U دارم و موقعیت رو به وسیله‌ی آنتن GPS و بخش GNSS در محیط باز دریافت کردم اما به محض این‌که آنتن رو نزدیک ساختمان میارم، اطلاعات جدید ندارم که این موضوعی طبیعیه. میخاستم که موقعیت جغرافیایی رو از دکل‌های BTS دریافت کنم و راهکارهای زیر رو امتحان کردم:
-) استفاده از بخش AGPS
-) استفاده از دستور AT+QLBS
-) استفاده از دستور AT+QCELL
اما هیچ کدام از این دستورات مناسب ماژول من نبود. در آخر با استفاده از دستور AT+QCELLINFO تونستم اطلاعات دکل‌های اطرافم رو دریافت کنم.
با توجه یه توضیحات بالا، دو تا سوال داشتم:

1. راه حلی دیگری برای دریافت موقعیت از دکل‌های مخابراتی وجود داره؟
  2. به وسیله‌ی اطلاعاتی مثل MCC، MNC، TAC و Cell id که از چند دکل اطراف دارم، چجوری میتونم موقعیت حدودی رو دربیارم؟
2 پسندیده

سلام دوست عزیز
با توجه به تحریم های اتفاق افتاده از سمت کوییکتل، به احتمال زیاد سرویس های خودش هم در دسترس نیست،
یعنی برای استخراج لوکیشن بر اساس اطلاعات BTS نیاز به دیتابیسی هست که توی ماژول جا نمیشه و به شکل آنلاین در اختیار هست و وقتی بحث تحریم پیش میآد، اولین چیزی که از دسترس خارج میشه همین سرویس های آنلاین هستند
ولی خوب با همین پارامتر هایی که شما از BTS های اطراف استخراج کردید با استفاده از دیتابیس های رایگان یا پولی انلاین میتونید موقعیت رو استخراج کنید
برای نمونه لینک چند تا از این دیتابیس ها رو قرار میدم

cell-id.info
opencellid.org
unwiredlabs.com

3 پسندیده

در ضمن با توجه به اینکه اطلاعات BTS های ایران باز نیست و مختصات اونها در دسترس نیست این قابلیت با درصد خطای زیادی وجود داره و رسما شما نمیتونید روی این قابلیت با دقت زیر 500 متر حساب باز کنید

2 پسندیده

ممنون از پاسخ‌تون.
به نظرتون با استفاده از ماژول‌های GPS میتونم موقعیت رو در فضای بسته بدست بیارم یا نرم سراغش؟

بستگی به اون فضای بسته داره
اگر فضای بسته ای باشه که پنجره داشته باشه و طراحی انتن مناسب باشه میتونه آنتن دهی اتفاق بیفته

1 پسندیده