مشکل در شیوه مونتاژ ماژول EC200U

سلام

برای مونتاژ ماژول EC200U چه پیشنهادهایی دارین؟
من به پایه های زیریش نیاز دارم.
به هویه هوای گرم نمیشه چون قبل از مونتاژ شدن پایه هاش ، قطعاتی که زیر حفاظ فلزی روی ماژول هست لحیمشون شل میشه و قطعات با فشار باد حتی ملایم هویه هوای گرم تکون میخورن و خراب میشن.

سلام

خب این سوالتون پیرو تاپیک قبلی بود که پردسیدم :slight_smile:

به جز بحث تولیدات تیراژ که ماشینی هستند، روی برد های سمپل و تست عموما دوتا کار رو انجام میدیم :

1- خمیر قلع میزنیم روی پایه های برد، ماژول رو قرار میدیم و از زیر برد با هیتر و باد ملایم نگه میداریم تا خمیر قلع زیر ماژول کامل ذوب بشه و لحیم بشه (قطعا این روش رو از روی برد و روی ماژول نمیشه انجام داد)

2- برای بعضی برد ها هم استنسیل بدون فریم سفارش میدیم و با خمیر قلع و اتو (یا هات پلیت) مونتاژ پایه های زیر به خوبی انجام میشه

3- یک روش دیگه هم داره و ما انجام نمیدیم عملا این هست شما روی پایه های زیرین که میخواهید استفاده کنید وایا با قطر سوراخ بالا بزنید، و از زیر برد با هویه و قلع فراوان، این اتصال رو برقرار کنید

3 پسندیده

اکثر پایه ها زمین هستند و یک پلیگان میخورند و بقیه به این دو روش:

hot plate دوست من در پست قبلی اشاره کردم برای افرادی که نمیخوان برون سپاری کنند hot plate بهترین گزینه هستش مخصوصا اگر دارای منوی تنظیمات و نمودار باشه دیگه بهتر!

راه دوم اینه که خمیر قلع بمالی رو برد و هوا گرم بگیری رو ماژول براحتی مونتاژ میشه

دسترسی به پایه های زیر هم از طریق وایا در برد دولایه میسره …

در همه روش ها فوت پرینت دقیق لازمه

2 پسندیده

برای نمونه اولیه برونسپاری ارزشش رو نداره چون خیلی طول میکشه تا بدستت برسه. چند روز زمان پست برای ارسال و دریافت و چند روز هم مدت زمانی که طول میکشه مونتاژش رو انجام بدن.

هات پلیت مدل خاصی رو پیشنهاد میکنید؟

اگر دست به ساختی خودت بسازی بهتره خرجش یک المنت + پوشش استیل سطح + سنسور دمای مقاومتی از خانواده RTD یا ترموکوپله و میکرو با هر متدی هم میتونی تنظیم دما رو که بلدی انجام بدی (دیجیتال، PID ، FUZZY و غیره) خوبیش اینه که خرابی های آینده رو خودت میتونی تعمیر کنی.

اگر به هر دلیل نخواستی انجام بدی نمونه های آماده بازار دو نوع هستند:

1- دمای ثابت

2- دمای متغیر (قابلیت مونتاژ مرحله ای و برنامه دهی)

نوع اول به المنت تعویض LED معروفه چون باهاش لامپ LED بیشتر تعمیر و مونتاژ میکنند ولی برای قطعات غیر حساس که محدودیت دمایی بالای 250 درجه ندارند هم قابل استفادست و من بارهاش میکرو و GSM مونتاژ کردم

نوع دوم قطعا گرانتره چون میتونی تعیین کنی دمای ذوب لحیم در چند مرحله تغییر کنه و چقدر باشه (برای مونتاژ سنسور و قطعات حساس با دمای پائین تر از 250 درجه این قابلیت ضروریه)

هر نوع رو خواستی بخری اگر میخوای در طول روز زیاد ازش کار بکشی و المنتش رو روشن بگذاری نوع صنعتی بخر وگرنه باید تقریبا هر ماه دنبال عوض کردن المنت و خدمات پس از فروش باشی.

قیمتشون رو توان گرمایشی، مساحت کف، کیفیت المنت و ساده یا خاش خاشی بودن (برنامه پذیری) تعیین میکنه.

برای شروع با بودجه کم یک نوع HOT PLATE ساده با دمای ثابت که حداقل 10 سانت بهت فضا بده برای هدف شما یعنی مونتاژ EC200U و میکرو کافیه:

2 پسندیده

سلام مجدد

اتو قدیمی :slight_smile:

البته این هم که مهندس عزیزپور معرفی کردند گزینه مناسبی هست برای بردهایی با ابعاد کوچک.

3 پسندیده