سلام. من میخوام یک ردیاب که با ماژول MC60 ساختم را فوق العاده کم توان کنم تا طول عمر باتری متصل به آن افزایش پیدا کنه. مثلا تا حدود 60 روز بتونه کار کنه. راهکارهایی که پیدا کردم خاموش کردن شبکه GSM (CFUN=0) n در مواقعی که به آن نیاز نیست و همچنین قرار دادن ماژول در حالت sleep هست. با مطالعاتی که داشتم متوجه دو قابلیت کم توان دیگه در ماژول های 3g شدم ، با نام های PSM Mode و eDRX شدم. ظاهرا PSM Mode نسبت به Sleep توان مصرفی کمتری داره و eDRX هم برای جمع آوری و بافر کردن داده ها و ارسال آن ها به محض بیدار شدن ماژول هست. هر چی گشتم این دو تا قابلیت را برای MC60 یدا نکردم. ایا این ماژول از این قابلیت ها پشتیبانی نمیکنه.
و اینکه من مثلا میخوام هر 5 ساعت یکبار ماژول را از حالت sleep بیدار کنم و. داده های gps را دریافت کنم اما اینطوری فقط تو ساعت های ضریب 5 میتونم موقعیت مکانی را دریافت کنم. در حالی که من دنبال راهکاری هستم که داده های تمام 5 ساعت یه طوری ذخیره بشه و بعد 5 ساعت که ماژول بیدار شد اونارو بتونه دریافت کنه. ایا میشه این کار را کرد؟ ممنون
سلام
خودتون هم اشاره کردید که PSM Mode و eDRX مختص ماژول های 3G هست و این ماژول 2G هست و خب مشخصا پشتیبانی نمیکنه از این قابلیت ها
در مورد بحث دوم هم ماژول MC60 مود های sleep مختلفی داره
مثلا برای بخش gsm این مود ها رو داره
و برای بخش gnss هم اینها رو
شما باید ببینید در زمانی که شما به اون صرفا sleep میگید چه بخش هایی رو نیاز دارید که فعال باشه و چه بخش هایی غیر فعال باشه
به طور مثال اگر که نیاز به ارسال دیتا به سرور ندارید اما میخواید لاگ گرفته بشه لوکیشن ، لازم هست که ماژول روشن باشه و بخش gnss هم در مودی باشه که امکان دریافت لوکیشن باشه