راهنمایی برای پروگرامر یونیورسال مناسب ESP32 های مطرح شده

سلام دوستان، آماتور هستم. دو تا ماژول زیر رو دارم می خواستم بدونم کدوم یکی از پروگرامرهای یونیورسال زیر مناسب هردو هستند؟ یا اگر پیشنهاد برد دیگه ای دارید که بشه espها رو پروگرام، دیباگ و تست کرد لطفا پیشنهاد بدید.
ESP32-S3-WROOM-1
ESP32-WROOM-32D
بردهای مورد نظر که در اکثر فروشگاه ها موجود هستند:

سلام. این بردهایی که عکسش رو گذاشتید، معمولا برای وقتی استفاده میشه که یک محصولی طراحی شده و ماژول ها رو قبل از مونتاژ روی محصول، توی این برد میزارند و پروگرام میکنند و بعد روی محصول مونتاژ میکنند.

یا اینکه یک ماژولی دارند و میخوان از سلامتش مطمئن بشند و روی این برد قرار میدند و تستش میکنند

این برد به خاطر پین های فنری که داره کاربرد های بالا رو داره که بشه ماژول رو راحت داخلش گذاشت و برداشت، بدون لحیم کاری و مونتاژ کردن

با این اوصاف اگر هدف شما جزو چیزهایی هست که بالاتر توضیح دادم، هر دوی اینها مناسب هستند و تقریبا فرقی ندارند، چون همه پین های ماژول رو بیرون کشیدند و هر دو هم مبدل سریال دارند که بشه راحت با ماژول ارتباط گرفت و از طریق پین هدر ها دیباگر وصل کرد و دیباگ کرد.

اگر هم هدف شما کد نویسی و توسعه برنامه و وصل کردن مدارات مختلف هست، برد های توسعه مناسب تر هستند مثل اینا
https://isee.sisoog.com/products?filters={"search_phrase"%3A"برد+توسعه+esp32"}&offset=20

مهدی جان بسیار ممنونم بابت پاسخگویی، همانطور که مطرح کردید من هم صرفا برای پروگرام و بعدش مونتاژ روی pcb دیگه میخواستم، پس به نظر شما هر دوی این پروگرامر ها مناسب esp32 های S3-WROOM و WROOM-32 هستند؟

خواهش میکنم. کلیات قضیه رو که گفتم خدمتتون.
اما از توی خود فروشگاه چک کنید که ابعاد و فاصله پین هایی که برای قرار گرفتن ماژول دارند دقیقا با ماژول شما هم یکی باشه و بشه استفاده کرد. مثلا این یکی رو فروشگاهش گفته برای این بردا هست