مشکل در آپلود فریمور از طریق FOTA در EC200U

سلام و عرض ادب
من از ماژول EC200U_EU_AA استفاده میکنم و میخواهم فریمور را از طریق FTOP در ماژول اپدیت کنم. برای این کار خود ماژول یک فایل دمو به اسم ftp_fota داره که در آن اسم سرور ftp ، یوزر ، پسورد و مسیر فایل را تعریف میکنیم و با استفاده از توابع تعریف شده این کار را انجام می دهد که به صورت زیر هستند:

fota_ftp_client_t *fota_ftp_cli_p = &fota_ftp_cli;

if(fota_ftp_result_process() == QL_FOTA_FINISHED)
{
	goto init_error_exit;
}

ret = fota_ftp_client_init(fota_ftp_cli_p);
if (QL_FTP_FOTA_SUCCESS != ret)
{
    goto init_error_exit;
}

ret = fota_ftp_net_connect_ready(fota_ftp_cli_p);
if (QL_FTP_FOTA_SUCCESS != ret)
{
    goto exit;
}

fota_ftp_file_download(fota_ftp_cli_p);

fota_ftp_file_check(fota_ftp_cli_p);

در هنگام اجرای تابع fota_ftp_net_connect_ready
مینویسه که ماژول فضای خالی برای دانلود فریمور ندارد.
********** residual_space_size:1480856 ftp file total_size:5447418**********
********** There is not enough free space to download FOTA files **********

در فریمور جدید که در سرور قرار دادم برنامهای که نوشتم چیز زیادی نبوده فقط یه دو تابع برای تست بودن یکیش چشمک زدن LED و دیگری پرینت در usart
دلیل اینکه فریمور جدید چرا 5 مگ هست چیه؟
من همه ی کتابخانه های دیگر را در بخش init کامنت کردم و تنها توابع خودم اجرا می شوند.
آیا کامپایلر همه ی کتابخونه های دمو را در فایل فریمور قرار می دهد که اینقدر حجیم شده؟اگر چنین است چطوری فریمور را بهینه سازی کنیم؟

کامپایلر استفاده شده VS code هست و فایل فریمور یک فایل با پسوند .pac هست که آن را از فایل sdk و پوشه target آپلود میکنم.

سلام دوست عزیز
ماژول فضای خالی کافی برای full fota رو نداره و شما باید از dfota یا همون differential fota استفاده کنید که تنها تفاوت های فریمور قبلی و جدید رو اپدیت میکنه
در مورد سوال دومت باید بگم که بله، کل فریمور که شامل بسیاری از کانفیگ ها و فایل هایی مانند GSM و برخی فایل های کرنل داخلی هست رو بیلد میکنه.

1 پسندیده

خیلی ممنونم از راهنماییتون.
چطور میتونم differential fota را راه اندازی کنم؟ در فایل sdk فقط یه کتابخونه هست به اسم fota برای differential fota باید چکار کنم؟

خواهش میکنم
در همون داکیومنتی که مربوط به FOTA هست در SDK، جزئیات DFOTA هم شرح داده شده

1 پسندیده

در فایل SDK همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید فقط یک کتابخونه به اسم ftp_fota داره و در آن کتابخانه چیزی به اسم DFOTA نیست.

جای دیگه ای در SDK من چیزی به اسم DFOTA ندیدم.
لطفاً این داکیومنت را که گفتید جزئیات DFOTA را شرح داده اینجا ارسال کنید.
خیلی ممنونم.

Quectel_EC200U&EG91xU_Series_QuecOpen(SDK)_FOTA_Application_Note_V1.1.pdf (546.0 کیلوبایت)

1 پسندیده