برد برای آموزش fpga

سلام خسته نباشید
من بر اساس آموزشی که در سیسوگ بود. برای شروع آموزش vhdl و fpga یه برد antminer s9j تهیه کردم. برای شروع به استفاده از این برد چه کارهایی باید انجام بدم؟ پروگرمر برای این برد با قیمت خوب از کجا می‌تونم تهیه کنم؟
کارهایی میشه انجام داد تا راحت تر بشه از برد استفاده کرد و شروع به یادگیری کرد؟

چه خوب که علاقه مند شدید. :blush: اگر توی همون پست نظر ثبت کنید احتمالا زودتر به جواب برسید.

سلام

من به شخصه وقتی میخوام شروع به یادگیری عملی کنم فقط از یک آموزش استفاده نمیکنم بلکه چند آموزش کاربردی و خوب تهیه میکنم چون هر مدرسی تجربه ای در زمینه ای داره و ممکنه بعضی مباحث در بعضی آموزش ها بهتر و بیشتر تدریس بشه و با مثالهای کاربردی تر، یکم که آموزش ببینید کم کم خودتون مثل کسی که تازه دوچرخه سواری رو با کمکی شروع کرده مسلط میشید و فرمان و ابتکار عمل رو به دست خواهید گرفت، معمولا آماتورها بعد از دیدن آموزش یک نمونه پروژه کاربردی برا خودشون تعریف میکنند و بعد از به اتمام رسوندنش کلی کیف میکنند، بعد هون پروژه رو در رزومه درج میکنند و میشه مدرک کار بلدی در سطح مبتدی!
اون حس رو براتون آرزومندم و امیدوارم بعد از رسیدن به اون مرحله بتونیم از تجربیاتتون در انجمن استفاده کنیم.
موفق باشید.

2 پسندیده

شاید این جواب بده

2 پسندیده

بررسی می‌کنم
ممنون از راهنماییتون

1 پسندیده

سلام .این برد من قدیم طراحی کردم . شماتیک نداره ولی مشخصه چیه ببینید به کارتون میاد
https://s32.picofile.com/file/8481763592/Borde_Amozeshi_Fpga7.rar.html

1 پسندیده