آپلود فایل برروی FTP server با EC200U-EU

سلام به همگی دوستان، سپاس از وقتی که میذارین :pray:
من میخواستم با استفاده از AT command، یک فایل رو از طریق اتصال USB به EC200U منتقل کنم و بعد در یک FTP server آپلود کنم.
طبق داکیومنت تونستم به سرور FTP متصل بشم، اما چجور از طریق AT CMD زیر میتونم فایلی رو به EC200U ارسال و بعد برروی سرور FTP آپلود کنم؟

سلام دوست عزیز
میتونید از این فایل استفاده کنید
فایل به طرق مختلف میتونه ساخته بشه

Quectel_EC200x&EG912Y&EG915N_Series_FILE_Application_Note_V1.1.pdf (327.2 کیلوبایت)

1 پسندیده

خیلی ممنونم🙏
من تونستم فایلی رو بر روی ftp سرور اپلود کنم، اما چند تا مشکل بود:

1. اینکه وقتی فایلی رو اپلود می‌کردم، از طریق قسمت ارسال فایل در qnavigator یا از طریق اینکه متن ارسالی رو مستقیم از طریق کامند لاین qnavigator ارسال کنم، بعدش که می‌خواستیم از data mode بیام بیرون هیچکدوم از دستوراتی که در داکیومنت برای اینکار گفته شده بود کار نمیکرد و هر وقت خطای 609، time out، می‌اومد فایل اپلود میشد. چجور میشه از حالت دیتا خارج شد؟
  2. داخل داکیومنت راجب فایل متنی صحبت شده، اگر یه تصویر یا ویدئو رو بخوایم ارسال کنیم، از چه طریقی میشه؟ من از طریق قسمت ارسال فایل qnavigator تلاش کردم اما فایل خراب اپلود میشد ، آیا به خاطر مشکل صحیح خارج نشدن از data mode هست؟ یا اصلا، این روش ارسال کردنم صحیحه؟ روش درست به چه صورت هست؟
  3. من تونستم روی UFS فایلی رو بنوسیم، ولی وقتی می‌خواستم از SD CARD استفاده کنم، وقتی دستور AT+QFLDS رو استفاده میکردم، یه تست ساده که حافظه SD card رو بگیریم، خطای 419، fail to get disk info، می‌اومد. علت نشناختن sd card رو چجور میشه رفع کرد؟ sd card سالم هست.
    ببخشید که خیلی طولانی شد، ممنونم ازتون🙏