سلام، من یک gps LC86L با یک STM32 دارم سعی کردم با کتابخانه GitHub - leech001/gps: STM32 HAL library for GPS module NEO-6M ازش اطلاعات بگیرم ولی هیچ داده NMEA برام نشون نمیده توی UART که من بخوام از اطلاعاتش استفاده کنم؟!
از طریق کدهای که خودم نوشتم با وقفه هم هیچ داده ای نمیاد؟!
حالا نمیدونم آیا حتما باید بهش اول دستوری بدم که برامون اطلاعات بفرسته یا خیر؟ اگر بله چه دستوری؟ مرجع این دستورات کجاست؟
اگر بتونید من رو راهنمایی کنید که بتونم راه اندازیش کنم ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
تو حالت عادی نیاز به هیچ کامندی نیست و شما باید اطلاعات NMEA را دریافت کنید
شماتیک اتصال را ارسال کنید و اینکه شما روی چه باودریتی تست انجام دادید
بله، تشکر. همینجور که مشاهده می کنید من توی callback گفتم اگر اطلاعاتی اومد نشون بده، ولی هیچ اطلاعاتی نمیاد، اصلا callback فراخوانی نمیشه، توی callback هم چون فقط وقفه uart2 فعال شده if(uart->instance) رو قرار ندادم.
baud rate هم روی 9600 تنظیم شده.
یعنی می فرمایید هیچ دستوری برای ارسال nmea نیاز نیست، پس این دستورات input چی هستند توی GNSS Protocol Specification که آدرسش رو این زیر گذاشتم.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://forums.quectel.com/uploads/short-url/qVp0t9AuKXnp9xHk9RT6S6bHGfX.pdf&ved=2ahUKEwijr-m47saJAxUIU6QEHcO_B80QFnoECBQQAQ&usg=AOvVaw1EZznFkCTYTr_L9RPhA2fA
منظور از cold start, warm start, hot start چی هست؟ چون به نظر میرسه برای شروع کردن کار ماژول باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
برای تست اولینه چنین ماژول هایی هیچ وقت مستقیما اون را به میکرو وصل نکنید
اول مطمئن بشید که سخت افزار شمااکی هست یا نه
پس بهتره با یک ماژول سریال به USB وصل کنید کامیپوتور و سعی کنید اطلاعات را اونجام مشاهده کنید بعد درگیر میکرو و زیر روال برنامه بشید
وقتی ماژول GNSS شروع به کار میکنه اول اطلاعات ماهواره ها را میگیره و مبتنی بر زمان دقیقی که گرفته میشه و محاسبات میتونه موقعیت را تشخص بده
وقتی هیچ اطلاعاتی داخل رم نداشته باشه میشه کولد استارت و زمانی حدود 20 تا 60 ثانیه طول میکشه تو موقعیت گرفته بشه
وفتی ماژول زمان و اطلاعات زیادی از وضعیت قبلی داره و شما اون را ریستارت میکنید میتونه تو بازه زمانی کوتاه مختصات را بگیره و بهش میگند هات استارت
خیلی ممنون از توضیحاتتون، اکر نیاز بود دوباره راهنمایی می گیرم.
یک پایه VRTC هم داره اگر اون را بهش تغذیه ندادید حتما بدید و گرنه خروجی نمیده