راهنمایی برای استفاده آسان از انواع ماژول gsm

سلام
مدتی نبودم!
خیلی سال پیش از sim900 استفاه میکردم
بعد از sim800
بعد sim5320
بعد m66
بعد mc60
و و و و
سوال:
هر بار که از یک ماژول به ماژول دیگه ای میرفتم نیاز بود که فایل های at-command و بقیه مواردش رو مطالعه کنم تا بتونم ارتباط بگیرم
بعضی از دستورات مثل شماره گیری برای یک تماس تلفنی تقریبا در تمامی مدل ها یکی هست اما دستورات دیگه کمی با هم متفاوت هستن.

هربار تغییر ماژول باعث میشه برگردم و همه توابع رو مجددا بررسی کنم که خیلی وقت گیر هست.

الان نیاز شده از ماژول های 4g استفاده کنم و احتمالا از EC200U-EU استفاده کنم.
و فکر کردن به اینکه باید دوباره تمامی توابع رو بررسی کنم خستم میکنه!

احساس کردم مسیر رو من اشتباه میرم!
دوستان تجربه ای دارید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام.
با توجه به تجربه ای که من داشتم، توی ماژول های ارتباطی از این دست معمولا یکسری دستورات at پایه وجود داره که توی همه ماژول ها از شرکت های مختلف یکی هست و همه ساپورت میکنند که تعدادشون هم معمولا خیلی نیست. مثلا خوندن IMEI یا سریال ماژول یا…

بعد از اون یکسری دستورات توی شرکت ها و رده محصول یکی هستند
مثلا دستورات پیامک و تماس و … توی ماژول های سری GSM از شرکت کوییکتل یکی هستند
ولی با دستورات سری GSM توی ماژول های شرکت simcom متفاوت هستند

بعد از اون توی همون کوییکتل توی سری LTE که میریم همون دستورات تماس و پیامک هم در مواردی متفاوت هستند.

در کل منظور اینکه دستوراتشون متفاوت هستند و نباید هم انتظار داشته باشیم که یکی باشند چون از شرکت های مختلف یا با امکانات مختلف هستند.

راه حلی که وجود داره استفاده از کتابخانه های واسط مثل tinyGSM هست که دیگه درگیر جزییات AT ها نشیم و یه تابع کلی برای ارسال مثلا پیامک داشته باشیم.

در غیر اینصورت باید همون روش ابتدایی رو پیش گرفت و دونه دونه دستورات هر ماژول رو از داکیونت ها کشید بیرون و راه اندازی کرد

2 پسندیده