سلام وقت بخیر
ببخشید برای ساخت پروژههایی مثل hack rf یا flipper zero میشه از fpga استفاده کرد؟ چرا بیشتر از رزبری برای این پروژهها استفاده میکنن؟
من میخوام پایان نامهی ارشدم روی این موضوع باشه. از کجا میتونم شروع کنم؟ کتاب یا …
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
این دو دستگاهی که مثال زدید از STM32 و LPC استفاده میکنند. اینکه بعضی از پروژه های مشابه از رزبری و یا آردوینو استفاده میکنند معمولا به سادگی توسعه نرم افزار و وجود کتابخانه های فراوان برمیگرده معمولا و مزیت خیلی خاصی دیگه ای فکر نمیکنم داشته باشه.
در مقابل بعضی از اسپکتروم آنالایزر های دستی هم که باز کردم از Spartan 3 استفاده کرده بودند چون اونجا سرعت پردازش دیتا بسیار بیشری لازم داشتند.
اما اینکه شما از چه کنترلری استفاده کنید هم بر میکرده به سطحی که میخواید دستگاهتون رو توسعه بدید و سرعت توسعه محصولتون !
در جواب سوالتون، بله میشه از FPGA استفاده کرد. این موضوع برای پایان نامه شاید منطقی باشه اما برای یک محصول مبتنی بر ICهای ترنسیور شاید منطقی نباشه.
برای اینکه دوستان بهتر بتونن کمکتون کنند لطفا اطلاعات بیشتری راجع به پروژتون بدید.
مثلا : آیا الزام به استفاده از FPGA دارید ؟ باند فرکانسی تون چی هست و چه پروتکل هایی رو میخواهید پوشش بدید؟ همچنین اینکه دیتا رو میخواید چطور نمایش بدید ؟