سلام
برای آردوینو معمولا یک سری مثال مثل Blink و … هست که شروع کار رو آسون کرده
آیا برای این برد یک برنامه ساده در حد یک کنترل ساده برای روشن خاموش شدن یک LED و یک کلید خواندن ساده که بشه با اون مراحل رو قدم به قدم پیاده سازی کرد و انجام داد در جایی هست ؟
اگر دوستان در همین حد برنامه دارند یک بوت کمپ راه اندازی کنند
ممنون
سلام دوست عزیز
فکر میکنم این قسمت از آموزش امبدد لینوکس بتونه در راه اندازی این برد و چالش هاش راهنمای خوبی برای شما باشه.
سلام
بلی با دوستان این بحش را دیدیم و اجرا هم کردیم و خروجی هم گرفتیم
ولی خواسته های نوشته شده در حد ساده ؛ با یک ایمیچ کپی کردن و بوت کردن برآورده نمیشود
کمبود متی ساده که برای ادیت کردن بخشی از انبوهی خط در فایلها و توضیحی ساده در رابطه با آن
و بعد کامپایل و خروجی گرفتن بیش از پیش در این بخش احساس میشه تا رغبت بیشتری برای ورود به این حوزه از طرف علاقه مندها باشه.
ممنون
سلام مجدد
متوجه شدم، متاسفانه برای Lichee Pi nano داکیومنت ها و example های قابل توجهی نیست.
اما یک پیشنهاد هم براتون دارم،
این برد صرفا یک مینی برد توسعه است که از F1C100S به عنوان SoC استفاده میکنه.
خب شماتیک و اتصالات برد هم که توی سایت خودشون منتشر شده، بنابراین شما محدودیتی ندارید و به صورت عمومی تر میتونید از داکیومنت های و مثال ها F1C100S مثل آموزش کار با تراشه F1C100S که آقای @mahdi.h منتشر کردند استفاده کنید. به همراه کلی مثال و آموزش دیگه در Git و Youtube.
سلام
مهم ترین نکته که قبل از هر چیزی باید بگم ، اینه که تراشه F1C100s که روی برد LicheePi Nano استفاده شده یک میکرو کنترلر نیست که شما انتظار پیدا کردن یک برنامه Blink برای راه اندازی اون رو داشته باشید.
تراشه F1C100s یک میکروپروسسور هست که اصل استفاده اون به کمک سیستم عامل هست. یکی از مرسوم ترین سیستم عامل هایی هم که میشه براش استفاده کرد لینوکس هست ، به همین دلیل در مرحله اول شما باید آشنایی کامل یا نسبی با خود لینوکس و نحوه کارکردن باهاش داشته باشید تا بعد بریم سراغ راه اندازی F1C100s ، پس شما نباید انتظار داشته باشید که بدون آشنایی و تجربه با امبددلینوکس در عرض چند ساعت با F1C100s کار کنید.
برای راه اندازی امبدد لینوکس روی این تراشه پیشنهاد میکنم از این سری آموزش کمک بگیرید و در کنارش هم باید از اینترنت کمک بگیرید
https://sisoog.com/2021/12/25/کار-با-تراشه-f1c100s-قسمت-اول-سخت-افزار/
توجه کنید که مراحل و کارهایی که توضیح داده شده در 99 درصد موارد برای برد SINUX F1 و Licheepi nano یکی هست ، چرا که از شماتیک مشابهی استفاده میکنند.
همچنین در این دو تاپیک هم مسیر یادگیری و کار با امبدد لینوکس توضیح داده شده
البته اگر هم بخواید بدون سیستم عامل از F1C100s استفاده کنید میتونید از این آموزش کمک بگیرید که اتفاقا با blink هم شروع شده:
در نهایت تکرار میکنم که انتظار مسیر سریع و مستقیم رو نداشته باشید !!