LPC2478 توسط jlink خونده نمیشه

با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت سایت خوبتون.
من نمیتونم با استفاده از jlink v9 ایسی LPC2478 رو بخونم و خطا میده .منوی سرعت clock رو هم تغییر دادم ولی فرقی نکرد لطفا میشه راهنمایی کنید.
ممنون

لطفا اطلاعات بیشتری درمورد برد مورد استفاده بگذارید و لطفا تغذیه میکرو رو چک کنید و ببینید آیا پینها به پین دیباگ متصل هستند یا خیر (مثلا لحیم سردی و … نداشته باشه)

بله پین ها همه متصل هستند و تغذیه خارجی هم اعمال کردم.پروگرامر هم jlink v9.0 هست.

اگر میشه عکس یا مشخصات بردتون رو بذارید.

وضعیت این پینها رو هم بررسی کنید.
Screenshot from 2024-12-04 10-24-41
Screenshot from 2024-12-04 10-27-08

ممنون ،بله تغذیه رو چک کردم و پینها هم متصل هستند.

با Connect under Reset هم چک کردید ؟ ببینید چه خطایی میده ؟
آیا ID پردازنده خوانده می شود ؟

1 پسندیده

ممنون،اوکی بررسی میکنم ولی این گزینه connect under reset رو پیدا نمیکنم
لطفا تنظیمات j-flash رو میشه توضیح بدی؟و کدوم پایه ها رو باید وصل کنم به jlink
Id پردازنده الان خونده میشه ولی نمیشه read گرفت و error میده.

و disconnect میشه.تنظیمات نرم افزار باید چطوری باشه؟

شاید آدرسی که برای خوندن وارد کردید درست نیست یا میکرو مشکل داره.

سلام
این حالت یعنی HALT بدلیل یک مشکل نرم افزاری پیش میاد که باید ببینید چه بلایی از داخل سر میکرو اومده.
بارها زمانی که برنامه رو غیر اصولی نوشتم مثلا از کتابخانه ای بدون شخصی سازی استفاده کردم یا حواسم نبوده خطی رو کامنت نکردم که سبب Stack overflow یا حلقه بی نهایت و امثالهم شده این حالات برام پیش اومده که با قرار دادن میکرو روی Reset دائم و تکرار ارتباط گیری مکرر با Refresh روی مد های Core Reset و Hardware Reset تونستم شناسایی کنم به میکرو متصل شم و سپس روی مد Software Reset دوباره تست اتصال بگیرم و متصل شم، بسته به اینکه میکرو از داخل چقدر بلا سرش اومده باشه این فرایند ممکنه آزار دهنده باشه مثلا یکبار یادمه یک Stack Overflow بد داشتم که کلا کاری کرد قید اون میکرو رو بزنم و برد توسعه جدید بسازم اما در کمال ناباوری هفته بعد در یک تست به همون روش که عرض کردم خیلی سریع شناسایی شد !
البته من اکثرا روی St Link کار میکنم اما عمده مشکلات ای تیپی روی هر دو متد یکی هست.

مهندس ممنون .بهرحال قید jlink رو زدم و سفارش خرید سوکت اداپتور رو دادم از چین با پروگرامر xeltek 6100 میخوام از روی یکدونه سالم بخونم و بریزم تو یکدونه میکرو نو .تنظیم jlink خیلی درد سر داره و تو nxp forom هم عنوان کردم ولی نتیجه نگرفتم .
فکر کنم همون روش پروگرامر سوکتی بهتر و راحت تر باشه.
بهرحال از همه دوستانی که پاسخ دادند ممنونم.

1 پسندیده