کار با ماژول m66

سلام دوستان وقت بخیر
من میتونم مستقیم ماژول m66رو به سنسور دما و رطوبتDHT11 وصل کنم؟
یا نیاز به رابط دیگه ای هست؟
همچنین استفاده از دو رله به صورت مستقیم؟

سلام دوست عزیز
برای اتصال M66 به DHT11 لازم هست که از سری open SDK استفاده کنید، تا بتونید فانکشن های مربوط به ارتباط با این سنسور و خروجی هاتون رو پیاده سازی کنید. در صورتی که در مد at cmd بخواید استفاده کنید، باید همون میکروکنترلری که به m66 متصله، این موارد رو هندل کنه.

درود بر شما
برای این کار لازم هست از IO هایی که روی برد توسعه دارید استفاده کنید:

سنسور رو بله، اما در مورد رله باید مدار جانبی هم داشته باشید. مگر اینکه از ماژول رله استفاده کنید.
اگر بخواهید از خود رله در مدارتون استفاده کنید، نیاز به مداری مشابه این خواهید داشت

البته مقدار مقاومت بیس براساس جریان بوبین رله باید محاسبه بشه.
در مورد سنسور هم استفاده از یک مقاومت 5k به عنوان pullup توصیه میشه

موارد ومطالبی که مربوط به راه اندازی open cpu این دو است داخل کدام پوشه ماژول m66قرار داره؟

سلام دوست عزیز چی شد؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
example_gpio

درود
از این قسمت منظورتون هست ؟

درسته، شما در این قسمت با نحوه عملکرد IO ها در sdk این ماژول آشنا میشید که برای هندل کردن رله ها کافیه
در مرحله بعد وارد توسعه کتابخانه برای سنسور دما میشید که نمونه های بسیاری ازش توی اینترنت هست و فقط کافیه اینجا پیاده سازی کنید

دوست عزیز ماژول dht 11
نیاز به میکرو دیگه نداره برای راه اندازی ؟

سلام مجدد
سادش کنیم، شما میتونید مثلا با برد DB M66 پیاده سازی و تست کنید این موضوع رو (در حد تست و پیاده سازی اگر علاقه دارید)
اما اگر دارید روی یک محصول کار میکنید، به طور کلی پیاده سازی اینترفیس های سریع رو با IO های M66 و یا MC60 پشنهاد نمی کنم. چون شما اینجا دارید با RTOS کار میکنید و با وجود اینتراپت، باز هم سرعت و سادگی کار با IO هارا مثل میکروکنترلرها ندارید.
پس خلاصه کنیم، اگر در حد تست و آزمایش هست، میتونید از روش اول استفاده کنید.
اگر برای محصول هست، بهتره از میکروکنترلر استفاده کنید، و کلا ساختار برنامتون رو با میکرو هندل کنید و از M66 به صورت AT CMD و پورت سریال استفاده کنید

ممنونم فقط در حد یک پروژه دانشجویی هست .نه محصول

خواهش میکنم، بنظرم اگر علاقه داشتید میتونید عمیق خودتون رو درگیر کنید
اما اگر زمان بندی محدودی دارید شاید استفاده از Arduino سریع ترین گزینه باشه

بله زمانی دیگه ندارم.
و میخوام بدون استفاده از اردینو نتیجه بگیرم .