نحوه استفاده از حالت خواب mc60

نحوه استفاده از Ql_SleepDisable() و Ql_SleepEnable() چطور می باشد ؟ من قسمت دیزیبل را گذاشتم هر وقت یک پیام دریافت کرد و قسمت اینیبل هم گذاشتم هر موقع 5 بار لو کیشن دریافت شد ، ولی کار نمی کنه، کلا هیچی کار نمیکنه

منظورتون چیه کار نمیکنه؟
این حالت یک حالت کم مصرف هست که بهتره در این حالت کلا برق GPS قطع بشه و ماژول میره تو حالت کم مصرف ولی خب پیامک دریافت میکنه
شما جه انتظاری دارید؟

من می خواهم برای کاهش مصرف باتری ، زمانی که 5 بار لوکیشن را گرفت و ذخیره کرد بره تو حالت کم مصرف و دیگه لوکیشن نگیره که مصرف باطری بیاد پایین ، ولی نم خواهم هم کلا gps را خاموش کنم چون زیر سقف خیلی طول میکشه لوکیشن بگیره و زیاد باتری مصرف میکنه ، برای همین هر وقت بخوام دوباره شروع به گرفتن لوکیشن کنه بعد دریافت sms با متن خاص اومدم تابع Ql_SleepDisable را فراخوانی کنم تا دوباره بره دنبال لوکیشن ، ولی وقتی این توابع را به کار میبرم دیگه لوکیشن پیدا نمیکنه حتی با اومدن یک sms

بیشترین مصرف را GPS داره
شما اگر میخاید کم مصرف بشه باید جی پی اس را خاموش کنید
وقتی هم که قسمت RTC وصل باشه جی پی اس اطلاعات اولیه را داره وقتی مجدد برقش را وصل کنید سریع میگیره
هر وقت هم SMS میاد میتونید جی پی اس را روشن کنید
مصرف GSM تو حالت عادی 10 الی 15 میلی امپر هست که وقتی میره تو اسلیپ میشه حدود 5 تا 7 میلی امپر
انتظار نداشته باشید تو حالت Sleep کلا مصرف شما را خیلی کم کنه و قسمت جی پی اس را مدیریت کنه

ممنون چطور می توانم بخش RTC را با open cpu اجرا کنم؟ و هم gps را خاموش کنم و هم از دستور Ql_SleepEnable استفاده کنم؟ و برای گرفتن دوباره مخصات دوباره Ql_SleepDisable را فراخوانی + فراخوانی دستور فعال سازی gps ، درسته؟

فقط ولتاژ به ورودی بدید VRTC نیازی نیست کاری کنید
دستور GPS باید توسط مدار پیشنهادی که داده خروجی مربوط به GNSS VCC ENable فعال و غیرفعال بشه
یک رگولاتور خارجی خودش پیشنهاد داده که شما اون را قطع و وصل میکنید

داکیومنت زیر شامل همه اطلاعات هست

Quectel_MC60-OpenCPU_Hardware_Design_V1.1.pdf (2.2 مگابایت)

ممنون بابت اطلاعات ،

1 پسندیده

سلام مشکل حل شد ولی ، من فقط gps را خاموش و روشن کردم در مواقعی که نیاز داشتم و یک ولتاژ هم دادم به rtc ، فقط سوالی که دارم این هست که بهتر هست gps را خاموش و روشن کنم یا همزمان دستورات Ql_SleepEnable و Ql_SleepDisable را نیز به کار ببرم برای بهتر شدن کار ؟

این دستورات را بزنید به هر حال تاثیر خوبی تو کاهش مصرف داره