Modbus I/O server در نرم افزار Labview

با سلام و احترام

روی یک پروژه ای کار میکنم که نیاز هست یک سری رجیستر رو از روی یک تجهیزی تحت پروتکل مدباس RTU قرائت کنم. خوشبختانه از طریق VI Package Manager تونستم کتابخانه ای برای این پروتکل پیدا و استفاده کنم و اوکی بود.
منتهی مشکلی که هستش باید مدام آدرس و طول رشته درخواستم رو محاسبه کنم و پک کنم و برای اون کتابخونه بفرستم و موقع خواندن و نوشتن خیلی به حجم و پیچیدگی برنامه ام اضافه میکنه.

برای قرائت تعداد زیادی از متغیر ها و نمایش Real time مقادیر نیاز به استفاده از Modbus I/O server دارم که از طریق دو ماژول NI LabVIEW Real time module و DSC Module بهشون میرسم احتمال زیاد.

از دوستان کسی تا حالا این مسیر رو رفته؟ آیا این دو ماژول در نسخه های ارائه شده در سایت های ایرانی وجود دارند؟ چون از سایت NI فقط در صورت پرداخت میشد دانلود کرد.

سلام
من قبلا از سایت دانلودلی که اکثر ماژول های LABVIew رو داشت در نسخ پائین تر تهیه کرده بودم الان نمیدونم داره یا اگر داره آخرین ورژنه یا نه!

وقتی صحبت از Real time میکنید یعنی من سخت افزار میخوام !

چون با نرم افزار بتنهایی نمیشه Real time کار کرد حداقل در LABView که اینطوره، اگر نبود که ماژول های سخت افزاریش رو اون قیمتها کی میخرید همه نرم افزاری حلش میکردن !

وقتی صحبت از تهیه سخت افزار LABView در ایران میشه یعنی خلاف !
من دنبالشون رفتم و تهیه چند کیلو کوکائین در روز روشن از قهوه خانه بغل دست کلانتری محل به مراتب از تهیه اونها راحت تر بود!

با فرض اینکه بتونید ماژول های اورجنال یا حتی چینی اون رو که در ایران گرون و نایاب هم هستند تهیه کنید باید به کامپیوتر در سطح ارشد مسلط باشید کار راحتی نیست چون باید بتونید سرعت پردازش و کش و حافظه cpu روی سیستم عامل کامپیوتر رو مدیریت کنید و هزینه بستن یک کامپیوتر خوب هم باید در نظر بگیرید اگر بخواید طرح صنعتی پیاده کنید.

ضعف مدباس حتی همون RS485 که صنعتیه همینه که در سیستمهای گسترده و بزرگ کار باهاش عذاب آور میشه و سرعت جالبی نمیده و باید برنامه نویس ماهری باشید تا بتونید تایمینگ رو در حد رفع حاجت مدیریت کنید، مگر اینکه به سمت Modubus TCP/IP و Ethernet برید.