درود بر شما
برای مدیریت نت هاتون :
PCB → Design → Netlist
مشل دوم هم اینه که میگه سیگنال کلاک مولد (جایی که خروجی بشه ) ندارید. وارد پروپتیز منبع کلاک بشید، بخش پین ها، روی پین کلاک خروجیش دبل کلید کنید و نوع پین رو از حالت جنرال یا هرچیزی که هست به خروجی تغییر بدید.
سلام من عنوان موضوع رو اصلاح کردم
برای اینکه اگر کسی مشکل مشابه داشت چه از طریق همین انجمن و چه از طریق گوگل بتونه به موضوعات مطرح شده توی انجمن دسترسی داشته باشه ، بهتره که برای هر مشکل یک موضوع جداگانه ایجاد بشه
در شماتیک چگونه multiple NET name را میشود تغییر داد مثلا net label S1 که به جهت شناسایی بهتر نامگذاری شده نهایتا به net GND متصل است و میخواهم همه موقع سینک PCB روی همان net GND مشاهده شوند.
آلتیوم به صورت خودکار کل نت GND را به S10 تبدیل کرده و S10 نشان میدهد ، من میخواهم برعکس شود و هر بار لازم نباشد از PCB netlist اصلاح بشود.
درود بر شما
راستش تا الان اینکه روی multiple net ها، کدوم نت رو روی pcb نمایش بده برام معضل نبوده و راه کار ساده ای برای نمایش یک نت نیم خاص ندارم.
اما یک راه کاری که هست که امکانات زیادی توی حوزه multiple net ها بهتون میده Net Tie هست.
با استفاده ازش میتونید مشخص کنید که نت های هم نام کجا و چطوری قراره روی برد به یکدیگر متصل بشن. اینطوری در هر قسمتی از برد شما نام نتی که میخواید رو دارید و نه فقط یکی از netname هارو. :)))