سلام دوستان وقت بخیر
برای ایجاد پروژه به صورت open cpu کافی مراحل زير را انجام دهیم ؟بعد از آن فایل main.cرا تغییر دهیم درسته ؟
چرا هر فایلsdk _v_2_eclipseفقط یکبار ایمپورت میشه؟
چطور میتونم این پروژه رو حذف کنم یا یک پروژه جدید ایجاد کنم؟
الان بنده فایل main.c رو تغییر دادم واز کدهای قسمت دوم سری اموزش mc60استفاده کردم .خروجی به این صورت شد ولی وقتی روی ماژول اپلود میکنم جواب نمی گیرم
این خطا برای چیه؟
سلام دوستان وقت بخیر
برای ارتباط با سنسور dht11
به صورت open cpu
نیاز به نوشته کتابخانه برای سنسور هست ؟
اگر هست این کتابخانه رو کجا باید قرار بدم؟
eclipse و stm32CubeIDE هردو خیلی خیلی شبیه به هم هستن
دلیلش هم اینه که بیس stm32CubeIDE کلا eclipse هستش
برای اضافه کردن یک کتابخونه باید فایل های کتابخونه رو در فولدرهایی که سورس و هدر ها هستن بزاری یا در محل پروژه یک فولدر ایجاد کنی بعد فایلهای کتابخونه رو کپی کنی تو اون فولدر بعد در eclipse روی پروژت راست کلیک کنی و بعد اضافه کردن فولدر سورس رو انتخاب کنی و بعد بین فولدرهایی که لیستشون میاد فولدری که قبلا کپی کرده بودی رو انتخاب میکنی.
سلام دوست عزیز
من از ایکلیپس استفاده میکنم.
یعنی برای اضافه کردن باید کتابخونه رو داخل پوشه های inc و src اد کنم درسته ؟
راه سادش همینه
البته بعد از اضافه کردن باید اسم فایل هدر رو در جای مناسب انکلود کنی مثلا:
اگر اسم کتابخونت mylib باشه معمولا دوتا فایل داره بطور مثال:
mylib.c
mylib.h
اولی رو داخل فولدر src و دومی رو داخل inc کپی کن بعد داخل فایل main.h هدرفایلت رو انکلود کن:
#include “mylibe.h”
ممنون از شما ⚘⚘
آیا تا به حال با سنسور dht11 و dht20 کار کردید ؟
بعد ی سوال دیگه اینکه کتابخانه ای که برای dht 20 برا میکرو های دیگه نوشته شده برا m66 میشه استفاده کرد.
از کتابخونه ای که گفتید استفاده نکردم و از عملکردش اطلاعی ندارم
سلام دوست عزیز
به طور کلی شما میتونید کتابخانه های C که بر بستر میکروکنترلرهای دیگه نوشته شده رو با ایجاد تغییراتی داخلش روی این ماژول هم ازش استفاده کنید
به عنوان مثال، تمام فانکشن هایی که ارتباط به سخت افزار دارند مانند I2C رو یا فانکشن های مشابه میکرو یا ماژول خودتون جایگذین کنید و این روند رو ادامه بدید تا بیشترین سازگاری رو با ساختار کد شما پیدا کنه.