باسلام.
من میخواهم طبق مقاله شماره دو درباره mc60 یک چراغ چشمک زن را راه اندازی کنم.فایل sdk را دانلود کرده و در درایو d اکسترکت کرده ام.کامپایلر gcc هم در درایو c نصب کردم و در cmd هم تست کردم و ورژن gcc را به درستی نمایش می دهد.اما وقتی کد را در فایل main.c در پوشه custom پیست می کنم وبرنامه را سیو می کنم در sdk فایل ms-dos را باز کرده و دستور make clean && make new را تایپ می کنم با ارور زیر مواجه می شوم و پروژه من biuld نمیشود.
لطفا اگر کسی این مشکل را داشته و حل کرده راهنمایی کنه.با تشکر.
build\gcc/APPGS3MDM32A01.elf, …) failed.
make (e=2): The system cannot find the file specified.
make: *** [clean] Error 2
داخل پوشه biuld هم این ارور زیر داده شده
process_begin: CreateProcess(NULL, “C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe” -f build\gcc/APPGS3MDM32A01.bin, …) failed.
make (e=2): The system cannot find the file specified.
تا جایی که یادم میاد مسیر نصب چیزی رو تغییر ندادم.
مشکل خودمم اینجاست که فایل CodeSourcery اصلا تو توی درایو C موجود نیست.این پوشه اصلا مربوط به چه چیزی هستش؟فایل gcc که تو پوشه C:\MinGW هست.این ادرس زیر مربوط به چیه تا پاک کنم و دوباره نصبش کنم.
C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe
مهندس مشکل حل شد باید اون راه حلی که در مقاله “” کار با ماژول M66 – قسمت اول – کار با OpenCpu""گفته بودید درست شد.من اون مقاله خیلی اتفاقی دیدم و مشکل حل شد.
وقتی بخواهیم قابلیت open cpu را راه اندازی کنیم باید کامپایلر gcc را روی سیستم نصب کنیم.اگر خودمون به صورت جداگانه بریم دانلود و نصب کنیم این مسیر C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe ایجاد نمیشه بنابراین باید از gcc که توی سایت در اختیار قرار دادند استفاده کنیم که اسمش arm-2012.09-63-arm-none-eabi هست و توی لینک دانلود مقاله راه اندازی opencpu در ماژول mc60 وجود داره.
حالا وقتی اینو دانلود کردیم برای نصب که من ویندوز 11 دارم ارور میده و نصب انجام نمیشه.باید روی همین فایل نصبی arm-2012.09-63-arm-none-eabi کلیک راست کرده و گزینهpropertize رو بزنید و در تب compatibility تیک گزینه run this program… را بزنید و در کرکره زیرش روی ویندوز 7 قرار بدیم.ارور موقع نصب از بین میره و نصب انجام میشه.
بعد از اون اگر چک کنیم مسیر C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe در سیستم ما موجود میشه و اگر در sdk فایل ms_dos را باز کنید و دستور های make clean && make new را بزنیم پروژه ما به درستی clean شده و بعد از اون biuld میشه.