راه اندازی opencpu در ماژول mc60

باسلام.
من میخواهم طبق مقاله شماره دو درباره mc60 یک چراغ چشمک زن را راه اندازی کنم.فایل sdk را دانلود کرده و در درایو d اکسترکت کرده ام.کامپایلر gcc هم در درایو c نصب کردم و در cmd هم تست کردم و ورژن gcc را به درستی نمایش می دهد.اما وقتی کد را در فایل main.c در پوشه custom پیست می کنم وبرنامه را سیو می کنم در sdk فایل ms-dos را باز کرده و دستور make clean && make new را تایپ می کنم با ارور زیر مواجه می شوم و پروژه من biuld نمیشود.
لطفا اگر کسی این مشکل را داشته و حل کرده راهنمایی کنه.با تشکر.

build\gcc/APPGS3MDM32A01.elf, …) failed.
make (e=2): The system cannot find the file specified.
make: *** [clean] Error 2

سلام
دستورات

make clean

و

make new 

رو جدا جدا بزنید ببینید کدوم ارور میده و ارورش رو بفرستید

داخل cmd زدم داخل عکس می تونید مشاهده کنید

داخل پوشه biuld هم این ارور زیر داده شده
process_begin: CreateProcess(NULL, “C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe” -f build\gcc/APPGS3MDM32A01.bin, …) failed.
make (e=2): The system cannot find the file specified.

make.exe[1]: *** [CreateDir] Error 2
make: *** [all] Error 2

چک کنید که این فایل دقیقا توی همین آدرس وجود داره یا نه

C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe

احتمالا اگه که مسیر نصب رو تغییر داده باشید یا ویندوز ۳۲ بیتی داشته باشید این مشکل پیش میاد.

تا جایی که یادم میاد مسیر نصب چیزی رو تغییر ندادم.
مشکل خودمم اینجاست که فایل CodeSourcery اصلا تو توی درایو C موجود نیست.این پوشه اصلا مربوط به چه چیزی هستش؟فایل gcc که تو پوشه C:\MinGW هست.این ادرس زیر مربوط به چیه تا پاک کنم و دوباره نصبش کنم.
C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe

ویندوز هم چک کردم نسخه 64 بیتی هست.

این کامپایلر مشکل هستش.از کجا میتونم دانلود کنم؟
لینک دانلود Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI رو میخواهم.

مهندس مشکل حل شد باید اون راه حلی که در مقاله “” کار با ماژول M66 – قسمت اول – کار با OpenCpu""گفته بودید درست شد.من اون مقاله خیلی اتفاقی دیدم و مشکل حل شد.

با کدوم راه حل شد؟
اینجا بفرستید مراحلش رو که اگه کسی دیگه هم نیاز داشت بتونه استفاده کنه

وقتی بخواهیم قابلیت open cpu را راه اندازی کنیم باید کامپایلر gcc را روی سیستم نصب کنیم.اگر خودمون به صورت جداگانه بریم دانلود و نصب کنیم این مسیر C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe ایجاد نمیشه بنابراین باید از gcc که توی سایت در اختیار قرار دادند استفاده کنیم که اسمش arm-2012.09-63-arm-none-eabi هست و توی لینک دانلود مقاله راه اندازی opencpu در ماژول mc60 وجود داره.
حالا وقتی اینو دانلود کردیم برای نصب که من ویندوز 11 دارم ارور میده و نصب انجام نمیشه.باید روی همین فایل نصبی arm-2012.09-63-arm-none-eabi کلیک راست کرده و گزینهpropertize رو بزنید و در تب compatibility تیک گزینه run this program… را بزنید و در کرکره زیرش روی ویندوز 7 قرار بدیم.ارور موقع نصب از بین میره و نصب انجام میشه.
بعد از اون اگر چک کنیم مسیر C:\Program Files (x86)\CodeSourcery\Sourcery_CodeBench_Lite_for_ARM_EABI/bin/cs-rm.exe در سیستم ما موجود میشه و اگر در sdk فایل ms_dos را باز کنید و دستور های make clean && make new را بزنیم پروژه ما به درستی clean شده و بعد از اون biuld میشه.

امیدوارم مشکل بقیه هم با این راه حل رفع بشه.

1 پسندیده