سلام دوستان
من یه ماژول sim800l دارم که چند تا قطعه ازش جدا شده . داخل برد اصلیش یه قطعه کنده شده(بالا سمت چپ برد سبز با فلش مشخص کردم) خواستم بپرسم کسی میدونه اون چی بوده ؟ یا شماتیکی چیزی از برد سراغ دارید که بتونه منو راهنمایی کنه؟
احتمالا خازن بوده. با عکسهایی که توی نت هست تطبیق بدید. اگر به قسمت پاور متصل باشه شاید ۱۰۰ نانو بوده.
الان که با مولتی متر تست کردم ، یکی از پایه هاش به vcc ماژول و اون یکی به gnd راه میده. همون ۱۰۰ نانو اوکیه جاش بذارم ؟
واقعا داری تعمیرش میکنی!
سایز خازن بزرگتر از 0402 بنظر میرسه که قطعا 100 نانو نیست چون با ولتاژ بالا و با کیفی بالا مثل X7R برای 100 نانو در سایز های 0402 و فکر کنم حتی 0201 راحت پیدا میشه که هیچ طراحی برای همچین ماژولی که فضای کوچیک لازم داره نمیاد بجاش این سایز بزرگ رو بزاره.
دقیقا پایین همین خازن در پایینترین نقطه pcb دو تا خازن بزرگ دیگه هست که احتمالا اونی که گم شده مشابه همین ها باید باشه.
میتونی خازن 10uf تا 47uF بزاری
خازن های نزدیک ای سی ها معمولا برای فیلتر اگر باشن بین از 1 میکرو به پایین میزارن و برای استیبل کردن تغذیه 4.7 میکرو به بالا.
شما 10 تا 47 میکرو انتخاب کن و بزار. زیاد مهم نیست.
اگر سایز خازن 0603 هست شما 10 میکرو بزار و از نوع X5R که داخل سایت لیون الکترونیک راحت همه مدلش گیر میاد.