سلام. من میخوام به برنامه ردیاب که در سایت سیسوگ هست، یک آپشن اضافه کنم برای این که ردیاب کم توان بشه. به این صورت که ردیاب به طور پیش فرض در حالت sleep باشه و برای حالت sleep یک تایمر RTC تنظیم بشه. بعد از گذشت مدت زمان تایمر، ردیاب از حالت sleep بیدار بشه و به مدت ۵ دقیقه کار موقعیت یابی را انجام بده و سپس موقعیت مکانی را sms کنه و بعد دوباره بره تو حالت sleep و به همین منوال کار ادامه پیدا کنه.
مشکلم این هست که اولا ترتیب نوشتن برنامه را نمیدونم چجور باشه. مثلا ایا برای sleep یک task جداگانه تعریف کنم؟ و مشکل دومم این هست که هیچ at command یا تابعی برای تنظیم rtc alarm پیدا نمیکنم فقط یه at+qrtcalm هست که ظاهرا کار نمیکنه دیگه. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
سلام
در حالت Sleep چه مواردی مد نظرتون هست که روی ماؤول فعال باشه؟
سلام. میخوام همه چی غیرفعال بشه بجز یه تایمر که بتونه زمانو محاسبه کنه و بعد از طی یک زمان مشخص حالت sleep غیر فعال بشه و mc60 بیدار بشه.
اول اینکه شما میتونید حالت SLeep ای روی MC60 داشته باشید که GPS قطع بشه و مصرف اون را تا 5 میلی امپر کم کنید تو این حالت ماژول همچنان اگر پیامکی بیاد یا زنگ بخوره کار میکنه
ولی اگر میخایید کلا بره در حد میکرو امپر, نمیتونید از خود ماژول بصورت مجزا برنامه نویسی شده استفاده کنید که بره تو حالتی که بره خواب و خودش بلند بشه, حداقل بنده نتونستم
بهتره یک میکرو خیلی ساده بگذارید که با اون کل برق MC60 را قطع و وصل کنید و مدیریت اون وقفه سمت اون اتفاق بیفته
اگر نظر منو بخوای میگم میکرو جریان زیادی نمیکشه ماژول اس ام اس تو ببر توی خواب