سلام به همگی
من یک برد IOT به دستم رسیده چیپ روی برد SOC هستش مدل MT2503DV این چیپ بخش سیم کارت و ارتباط 2G رو ساپورت میکنه من تونستم با استفاده از پین های سریال روی برد با برد ارتباط بگیرم. این برد مشکل ارتباط با سرور رو داره برای بخش GPRS این برد خیلی امکان دیباگ کردن وجود ندارد وقتی هم STATUS میگیرم با استفاده از سریال به من اعلام میکنه GETIP:0.0.0.0 و در بخش GPRS میگه LINK DOWN کسی از دوستان تجربه ای داره که چطور میشه اطلاعات بیشتری از این SOC بدست اورد و متوجه بشیم علت متصل نشدن به شبکه چی هست؟
من با 3 مدل سیم کارت مختلف تست گرفتم و هر 3 مدل رفتار مشابه دارن
وقتی بخش GPRS رو فعال میکنم اعلام میکنه این بخش فعال هست ادرس سرور و پروتکل ارتباطی و پورت رو میده اما امکان گرفتن IP براش محیا نیست.
نکته بعد که نیاز هست بهش اشاره کنم اینکه در فضای STATUS به من اعلام میکنه CSQ عدد بین 24 تا 31 که وضعیت ارتباط با شبکه مطلوب هستش و همچنین در بخش سیم کارت هم اعلام میکنه سیم کارت OK هستش و در صورت نبود سیم کارت ارور می دهد.
در بخش سخت افزار تنها ارتباط بخش های سیم کارت با دیوایس بررسی شده است که ولتاژ سیم کارت 1.8 ولت هست پایه ریست سیم کارت 1.8 ولت هست و پایه های کلاک و دیتا نیز در حال ارتباط با چیپ هستند. البته من چون دسترسی به اسیلوسکوپ نداشتم بررسی پایه های کلاک و دیتا را به صورت دیدن تغییرات در مولتی متر اعلام کردم و نمیدانم فرکانس کلاک این بخش صحیح می باشد یا خیر و یا دیتای ارسالی با فرمت صحیح ارسال می شود یا خیر.