ارتباط spi در ماژول ec200a-eu

سلام .
من برای پروژه ای که در حال طراحی هستم میخواستم از ماژول ec200a-eu استفاده کنم. در این پروژه من از stm32 استفاده کردم که به یک اینترفیس rmii داره و این اینترفس هم برای ایسی شبکه استفاده شده . میخواستم بدونم امکان اسفاده از spi در این ماژول هست که من به spi به این ماژول متصل بشم ؟
در مورد ارتباط usb با میکرو هم اگر نظری دارید ممنون میشم بدید.
در مورد دیتای هم بیشتر اطلاعات سنسور هایی که در محیط متصل شده هستند هست ولی در برخی مواقع که میخوام سیستم رو اپدیت کنم نیاز سرعت بیشتری برای دانلود دارم وگرنه کارم با uart راه میوفته و الان هم در طراحی مدارم با uart متصل هست.
ی مورد دیگه این که من چند تا دیتاشیت برای این ماژول پیدا کردم . ممنون میشم اگر نسخه جدید تری دارید برام بفرستید . در سایت سیسوگ ورژن 1.0 هست ولی من ورژن 1,1 هم پیدا کردم.

سلام دوست عزیز

1. پرفرال هایی مانند SPI و RMII در پلتفرم های Open CPU مانند QuecPython قابل دسترسی هستند
  2. عملا شما اگر بخواهید از پتانسیل پهنای باند یک ماژول CAT4 مانند EC200A استفاده کنید لازمه اش این هست که ارتباط ماژول با پروسسور از طریق USB باشه. وگرنه اگر پورت سریال استفاده میکنید ماژول EC200U گزینه مناسب تری هست
  3. به نظر می رسه که شما برای OTA صرفا پهنای باند بالاتر نیاز دارید و حجم پکت هاتون به طور کلی کم هست. بنابراین پیشنهاد میکنم که از ماژول EC200U0-EU استفاده کنید که متناسب تر برای اپلیکیشن شماست.
  4. برای دریافت داکیومنت های فنی به تلگرام پشتیبانی سیسوگ پیام دهید
1 پسندیده

سلام . ممنون بابت پاسخ گویی .

1. من در حال حاضر در حال طراحی نمونه پروتوتایپ هستم و ec200a رو به عنوان ماژول gsm قرار دادم و به همین خاطر یک نمونه هم خرید کردم . ولی پشنهادتون رو برای استفاده از ec200u مد نظر قرار میدیم.
  2. stm32 که من استفاده می کنم قابلیت استفاده از usb به عنوان host رو داره اما در بحث برنامه نویسش مطمئن نیستم که قابلیت پیاده سازی داشته باشه یا نه ؟ شما نظری دارید؟
  3. من داکیومنت های QuecPython رو خوندم و گفته شده که امکان اشتراک گذاری اینترنت با spi فراهم نیست .در این لینک پس به نظرم spi رو باید بیخال بشم . پس فقط امکان استفاده از usb و rmii هست . و اینکه امکان داره که من از لینکی که دادم بد برداشت کرده باشم؟

سوال دیگه این داکیومنتی که در این صفحه گزاشته شده (Quectel_EC200A_Series_QuecOpen_Hardware_Design) اخرین نسخه این ماژول هست .درسته ؟