مشکل ارتباط کامپایلرهای رسمی ST با STM32F103C8T6

سلام و عرض ادب
بنده چند روز پیش چن تا بلو پیل STM32F103C8T6 تهیه کردم از فروشگاه و وقتی میخوام بیلد بگیرم پروژه رو روی آنها (دانلود کنم کد رو ) خطای زیر رو میگیرم
خطای کیل :
connection refused due to device mismatch

device connected to debug unit is different
from device selected for project target
stmicroelectronics STM32F103C8

و نرم افزار STM32CUBEIDE هم که خطای NOT CONNECT TO GDB SERVER رو میده بهم !!

جالب اینجاست که با استفاده از نرم افزارهای غیر رسمی میتونم روش READ/WRITE بزنم اما با نرم‌افزار های رسمی نه!
سرچ کردم تو انجمن های خارجی میگن که مشکل از اصل نبودن میکرو هست !!!
با stlink v2 و stlink mini هم تست کردم
شما چه پیشنهادی دارین ؟
آیا قبلا با مشکل من مواجه شدین و حلش کردین ؟
ممنون میشم اگر تجربه ای دارین با من به اشتراک بذارین تا ازش استفاده کنم

با تشکر از وقت گران‌بهاتون که در اختیار بنده میذارید

سلام مهندس
بله من هم داشتم، مشکل همونه که تو انجمن ها گزارش کردند و خودتون فرمودید، بلوپیل ها متاسفانه اکثرا تقلبی هستند، چه پیشنهادی رو میپسندی؟

1- خرید یک بلو پیل اصل (اگر یافتی) یا تست با یک بلوپیل دیگه که ترجیحا اورجیناله
2- استفاده از محیط نرم افزار کد نویسی غیر رسمی یا نرم افزارهایی مثل keil
3- ساخت یک برد توسعه با میکروی اصل (کاری که سالهاست خودم میکنم)
4- در صورتی که امکان راه 3 رو نداشتید از برد های توسعه آماده مثل دیسکاوری ها استفاده کنید که نمونه های اصلشون به نسبت بلوپیل ها در بازار بیشتره
من در همه موارد فرض رو بر این گذاشتم که پروگرمرتونم انشا… سالم باشه.
موفق باشید

1 پسندیده

مرسی از شما و تجربه هاتون که در اختیارم گذاشتید همچنین از وقت گرانبهاتون…
بله پروگرامرام سالمن
تا حالا روی این بردهای فیک تونستین دیباگ انجام بدین ؟ اگر تونستین با کدوم نرم افزار ؟ با خود کیل که نشد… نرم افزارهای مثلش ، کدوما رو پیشنهاد میکنید؟
یکی ام اینکه اگه میکروی اصلی بگیرم بذارم روشون اکی ان دیگه ؟
میکروی اصلی رو معمولا از کجا میگیرین

بدبختانه قیمتشم مناسب بود زیاد گرفتم :joy:

سلام و عرض ادب
خواهش میکنم، البته پروگرمر تقلبی هم دیده شده که این مشکلات رو ایجاد میکنه ترجیحا با پروگرمر اصلی امتحان کنید.
من رو برد بلوپیل با Keil u vision5 دیباگ انجام دادم با پروگرمر ST Link Mini که تقلبیش اذیت میکرد اما پروگرمر اصلی ST که سفید رنگه بدون محدودیت براحتی تو Keil جواب میده.
بردهای توسعه دیسکاوری مخصوصا اونهایی که پروگرمر داخلی دارند اگر میخواید تازه شروع کنید خوبند و تقلبیشون تو بازار کمه به نسبت بلوپیل این اولین بردی بود که من گرفتم:

پروگرمر داخلی داره اورجیناله

میکروی اورجینال رو فروشنده های حضوری و اینترنتی دارند !

و غیره
اما شما باید بتونی قبل یک برد رو در نرم افزارهایی مثل آلتیوم و غیره طراحی کنی خودت، اگر این کار رو نکردی یا نمیتونی یا وقت نداری توصیه میکنم از بردهای توسعه استفاده کنید.

2 پسندیده

مرسی واقعا از توضیحات مفیدتون اولا منت دار شما هم هستم واقعا و صمیمانه تشکر میکنم که وقت میذارید
بحث جالب شد پس !!! :))

والا منم با پروگرامر اصلی
پروگرامری که خریداری کردم

بردامم از این سایت گرفته بودم که stm32f103c6t6 به راحتی با stm32cubeIde پروگرام و شناخته میشد که با سهل انگاری خودم سوخت! و من رفتم چن تا stm32f103c8t6 گرفتم و الان تو این وضعیتم!

به هر حال من با این پروگرامری که لینکشو فرستادم و در نرم افزار کیل هنگام دیباگ کردن دارم این ارور رو میگیرم :

connection refused due to device mismatch

device connected to debug unit is different
from device selected for project target
stmicroelectronics STM32F103C8

الان پس من فک کنم مشکلم به غیر از فیک بودن بردم یه چیز دیگه شاید باشه !!!
مثلا کرک نرم افزار میتونه باشه ؟؟ یا نسخه اش؟ که اونم 5 استفاده میکنم همونی که شما استفاده میکنید !

1 پسندیده

خواهش میکنم
منظورتون از stm32f103c8t6 برد توسعه بلوپیله که خریدید یا تراشه ی میکرو خریدید رو همون برد بجای میکروی معیوب مونتاژ کردید؟ یا یک برد توسعه باهاش ساختید؟
اولین ارتباط رو ترجیحا با این نرم افزار بگیرید عملکرد ساده و خوبی داره به نسبت خود کیل برای شروع:

نسخه یا ورژن پروگرمر st link رو هم حتما به آخرین نسخه ارتقاع بدید وگرنه داستان خواهید داشت احتمال زیاد
بله نسخه ای که من استفاده میکنم از کیل V5.15 هستش نسخه های نامعتبر هم داره که مشکل دارند

3 پسندیده

نه کلا از اول با بلو پیلی که خریدم بوده منظورم بود…
به هر حال مرسی از محبت ، راهنمایی ، پیشنهادات مفیدتون، من میرم بازم روی فرمایشات شما کار میکنم و اگر به نتیجه نرسیدم یا اینکه نتیجم متفاوت بود بازم همینجا مطرح میکنم که اگر در آینده کس دیگری به مشکل من برخورد جوابشو بگیره …

با تشکر دگر بار :pray:

1 پسندیده

خواهش میکنم، ترجیحا اگر با سیم های برد بردی هم کار میکنید خیلی رو اتصالات دقت کنید که محکم باشند و قطعی نداشته باشند، این سیم های کانکتور دار اگر شل یا لق باشند فاجعه بارند موفق باشید

3 پسندیده