سلام.
بنده یه مدتی با keil کار میکردم و پروژه هام رو با این برنامه می ساختم.
الان نیاز دارم که با دیباگر stm32 ide میکروکنترلرم رو دیباگ کنم ولی بعد از زدن دکمه دیباگ یا ران ارور :
Could not verify ST device! Abort connection.
رو به من میده در صورتی که من همزمان میتونم با stvp فایل hex رو روی میکرو آپلود و اجرا کنم.
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
از stlink-v2 استفاده میکنم و میکرو هم stm32f0f3f4p4 هست.
برای بار اول که میخوای وارد دیباگ بشی یکسری تنظیمات میخواد مثل نوع ارتباط jtag یا swd و چیزای دیگه.
درست تنظیمشون کردی؟
از طرفی الان خطای دستگاه st رو میده.
دستگاه دیگهای برای تست داری؟
تنظیمات به نظر خودم درست هست. ولی ممکنه چیزی رو از قلم انداخته باشم.
اینم خطای مورد نظر که فکر کنم پروگرام انجام میشه ولی نمیتونه وریفای کنه.
دستگاه دیگه ای برای تست ندارم و فقط همین دستگاه وصل هست. حتی توی چند فروم پیشنهاد داده بودن که آنتی ویروس رو هم چک کنین. چون یه پورت tcp رو اشغال میکنه. که با وجود خاموش کردن اون هم اتفاق دیگه ای نیوفتاد.
با سلام ، در تجربه مشابهی که بنده داشتم ، علت مشکل تقلبی و کلون بودن پروگرامر ST-LINK بود.
در صورت امکان با پروگرامر اصل هم امکان کنید.
پروگرامر به نظرم اصلی میاد. چون از جای معتبر خریدم و به غیر از این با برنامه های stvp و stm32 cubeprg بدون هیچ مشکلی پروگرام انجام میشه. مشکلم فقط با stm32 ide هستش و فقط دنبال اینم که به برد debug wire وصل کنم و وضعیت کد ها رو ببینم.
گزینه
Reset behaviour
رو بزار روی:
connect under reset
و گزینه Debug in low power modes رو هم بزار روی Enable
ممنون.
فعلا که با جابجا کردن کدم از keil به cube mx مشکلم حل شد ولی بعدا اینو تست میکنم.
یه سوال دیگه. به نظرتون برای کار تولیدی به کلاک داخلی میکرو اعتماد میشه کرد یا نه؟ چون برای میکروی خودم کلاک داخلی خوب پروژه رو جلو میبره. می ترسم دقت کلاک داخلی میکرو با میکروی دیگه یه کم بالا پایین داشته باشه.
بستگی به بخش هایی که راه اندازی کردی داره
اگز uart یا spi یا i2c یا هر بخش سریال دیگه ای استفاده کردی یا برنامه نویسی کردی که به زمان یا تایمر ها وابسته هست حتما از کریستال خارجی استفاده کن
مخصوصا اینکه توی بازار تقلبی این میکرو ها خیلی زیاده
stm32f407vgt6 رو از سایت eca.i r خریدم دیدم قبلا پایه هاش لحیم خورده بوده
یا از جای دیگه ای stm32f407vgخریدم اصلا بخش سنسور دمای داخلیش کار نمیکرد