راهنمایی جهت خرید درایور اسپیندل موتور

سلام دوستان وقت بخیر
در دستگاه های سی ان سی مخصوص ساخت ایمپلت های دندان ، اسپیندل های سرعت بالا ( 60 هزار دور ) استفاده میشن . یکی از دستگاه های کلینیک ما ، درایور اسپیندلش آسیب دیده و متاسفانه تهیه این درایور از آلمان به دلیل تحریم ها ، امکان پذیر نیست .
جهت خرید یک درایور جایگزین نیاز به کمک دارم. اول از همه اینکه مطمئن نیستم که باید دنبال درایور براشلس باشم یا نه ( چیزی که از کاتالوگ متوجه شدم این بود ) ؟ دوم اینکه آیا نمیشه از یک VFD که تو بازار هم متداول هست استفاده کنم و ولتاژ ، جریان و فرکانس درایور رو متناسب با موتور تنظیم کنم ؟
کاتالوگ اسپیندل موتور و درایور قبلی که آسیب دیده و درایوری که فعلا پیدا کردم رو ضمیمه پست میکنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
خلاصه ای از مشخصات اسپیندل موتور :

Manufacturer: Nakanishi Jager Gmbh (Made in Germany) 
Model: Z33 - D060 .52 S21
Motor technology: AC Motor - 3-phase asynchronous drive (no brushes or sensors)
Frequency: 1000 Hz
Motor poles (pairs): 1
Rated rotation speed: 60000 rpm 
Rated power: 0.43 [Kw]
Voltage: 57 V
Current: 9.4 A
Motor type: ACM 26/15/45-2E

خلاصه ای از مشخصات درایور اسیب دیده :

Output power: 250VA
Supply connection: 115/230V, 50/60Hz, 1PH
to be switched with rotary switch and with exchange of fuse
  Fuse 230V: 2.5AT - 115V: 4.0AT
  Motor connection 7-pole: U, V, W, PE, 2*PTC, SGN
Output frequency AC: 1000Hz / 60.000 RPM

user manual اسپیندل موتور :

user manual درایور :

درایوری که به نظرم مناسب اومد و تو بازار ایران موجود هست :

سلام
داکیومنت هایی که قرار دادید قابل دسترسی نیستند
لینک ها رو بررسی کنید

با سلام . ممنون که وقت گذاشتین
فایل ها در سرویس داخلی آپلود شد .
مجدد بررسی بفرمایید لطفا

سلام
شدن که میشه ولی خب شرایطش رو باید در نظر بگیرید.
این کانکتوری که روی موتور هست سه سیم برای فاز های موتور داره و دو سیم هم برای سنسور دما که دمای موتور رو چک میکنه و توی دیتاشیت هم تاکید کرده که دمای موتور نباید بیش از حد بالا بره که بهش آسیب بزنه

حالا اون سنسور دما رو که احتمالا باید جدا وصل کنید چون کمیابه درایوری که دما رو هم بتونه چک کنه
بعد از اون هم یه درایور متناسب با پارامتر های موتور باید پیدا کنید که از نظر ولتاژ و جریان و فرکانس مطابق باشه.
مثلا این درایوری که خودتون پیدا کردید نهایتا تا 20 هزار دور میره که خب یک سوم حالت قبلی میشه

سلام و عرض ادب
بعد از حدود یک ماه که ما این درایور رو برای تعمیرات فرستاده بودیم ، نتیجه نهایی این شد که درایور قابل تعمیر نیست و مجددا برگشتیم به پلن خرید دایور جایگزین

با توجه به این تخصص شما در این زمینه بیشتر هست ، میشه اول راهنمایی کنید که این اسپیندل در حقیقت زیر مجموعه چه موتور هایی قرار میگیره ؟ تو دیتاشیت اسپیندل گفته :
Motor technology : 3-phase asynchronous drive (no brushes or sensors)

خب حالا با این تفاسیر من باید دنبال درایور های براشلس بگردم یا مثلا همین درایو هایی که برای موتور آسنکرون AC استفاده میشه رو تنظیم پارامتر کنم برای راه اندازی این موتور ؟

حتی اگه مهندسی رو سراغ دارید که بتونه برای بحث خرید و راه اندازی کمک مون کنه ممنون میشم معرفی کنید . ما حدود سه ماه هست که یکی از دستگاه هامون از کار افتاده