برای شروع یادگیری

سلام من یه راهنمایی میخواستم
راستش من میخواستم الکترونیک (اسمش و حوزه هاش رو بلد نیستم ) رو یاد بگیرم و نمیدونستم از کجا شروع کنم
چطوری برد های اردینو رو بنویسم
با رزپری پای کار کنم
حوزه کاریم امنیت هستش دوست داشتم چندتا قطعه مثل
RF scanning
Esp32

بیلد کنم اگه یک کمک کنین ممنون میشم

الان در حوزه الکترونیک چه کارهایی را بلد هستید؟ و چرا دوست دارید یاد بگیرید؟

سلام،
پیشنهاد میکنم یک پروژه برای خودتون انتخاب کنید (با توجه به حوزه‌های مرتبطی که بلدید و علاقه‌ای که دارید) بعد شروع به تحقیق کنید و از بقیه کمک بگیرید و جلو برید. از سایت سیسوگ هم خیلی میتونید تو این زمینه کمک بگیرید.
راه دیگه اینه که با آردوینو شروع کنید و مثال‌های متنوعی که براش هست رو پیاده‌سازی کنید و سعی کنید درک کنید چطوری کار میکنند. برای مثال میتونید از یک آردیونو ساده مثل UNO و یا همون ESP32 استفاده کنید و با IDE آردوینو مثال‌های پکیج اون برد رو کامپایل و پروگرام کنید. برای شروع هم میتونید از این سری آموزشی استفاده کنید:

هر جایی هم سوال یا مشکلی داشتید میتونید همین‌جا بپرسید تا دوستان راهنماییتون کنند.

2 پسندیده

اگه بخوام با اجزای متفاوت و کاربرداشون اشنا بشم منبعی هس، اینکه اطلاعت کلی برای وارد شدن به این کار باشه تا مطالعه کنم.

راستش هچی بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم
کارم امنیت هستش و دوست داشتم از الکترونیک هم استفاده کنم مثل اردینو و ربزبری پای ووو

متوجه منظورتون از اجزای متفاوت نمیشم. به نظر من شما خیلی درگیر جنبه‌های مختلف و گستردگی رشته نباشید، یک نقطه‌ی شروع رو انتخاب کنید و وارد بشید و در مسیر و آرام آرام قسمت‌های مختلف و حوزه‌ها رو بشناسید. اینطوری هم فرآیند یادگیری رو شروع کردید و هم با اجزای مختلف آشنا میشید و میتونید مسیرتون رو به انتخاب خودتون تغییر بدید.
من پیشنهاد میکنم از همون آردوینو شروع کنید و برنامه‌ها و مثال‌های مختلف رو تست کنید و با ماژول‌های مختلف کار کنید. بعداً میتونید به سمت رزبری پای هم برید.

2 پسندیده