سلام من یه راهنمایی میخواستم
راستش من میخواستم الکترونیک (اسمش و حوزه هاش رو بلد نیستم ) رو یاد بگیرم و نمیدونستم از کجا شروع کنم
چطوری برد های اردینو رو بنویسم
با رزپری پای کار کنم
حوزه کاریم امنیت هستش دوست داشتم چندتا قطعه مثل
RF scanning
Esp32
…
بیلد کنم اگه یک کمک کنین ممنون میشم
الان در حوزه الکترونیک چه کارهایی را بلد هستید؟ و چرا دوست دارید یاد بگیرید؟
سلام،
پیشنهاد میکنم یک پروژه برای خودتون انتخاب کنید (با توجه به حوزههای مرتبطی که بلدید و علاقهای که دارید) بعد شروع به تحقیق کنید و از بقیه کمک بگیرید و جلو برید. از سایت سیسوگ هم خیلی میتونید تو این زمینه کمک بگیرید.
راه دیگه اینه که با آردوینو شروع کنید و مثالهای متنوعی که براش هست رو پیادهسازی کنید و سعی کنید درک کنید چطوری کار میکنند. برای مثال میتونید از یک آردیونو ساده مثل UNO و یا همون ESP32 استفاده کنید و با IDE آردوینو مثالهای پکیج اون برد رو کامپایل و پروگرام کنید. برای شروع هم میتونید از این سری آموزشی استفاده کنید:
هر جایی هم سوال یا مشکلی داشتید میتونید همینجا بپرسید تا دوستان راهنماییتون کنند.
اگه بخوام با اجزای متفاوت و کاربرداشون اشنا بشم منبعی هس، اینکه اطلاعت کلی برای وارد شدن به این کار باشه تا مطالعه کنم.
راستش هچی بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم
کارم امنیت هستش و دوست داشتم از الکترونیک هم استفاده کنم مثل اردینو و ربزبری پای ووو
متوجه منظورتون از اجزای متفاوت نمیشم. به نظر من شما خیلی درگیر جنبههای مختلف و گستردگی رشته نباشید، یک نقطهی شروع رو انتخاب کنید و وارد بشید و در مسیر و آرام آرام قسمتهای مختلف و حوزهها رو بشناسید. اینطوری هم فرآیند یادگیری رو شروع کردید و هم با اجزای مختلف آشنا میشید و میتونید مسیرتون رو به انتخاب خودتون تغییر بدید.
من پیشنهاد میکنم از همون آردوینو شروع کنید و برنامهها و مثالهای مختلف رو تست کنید و با ماژولهای مختلف کار کنید. بعداً میتونید به سمت رزبری پای هم برید.