عدم نمایش لاگ بعد از کرنل

با سلام و احترام

من در این مورد تا جایی پیش رفتم که bootloader رو میارم بالا و وقتی میخوام کرنل رو بیارم با مشکل عدم نمایش لاگ های کرنل بعد از starting kernel میشوم.

در این حالت باید چیکار کنم.

و یه مطلب دیگه اینکه کلا توی کتاب های امبدد لینوکس درمورد ریز تنظیمات menuconfig برای بخش های مختلف خیلی چیز خاصی نگفته این مباحثو چطور باید پیش برد.

مثلا اضافه کردن تاپ و LCD میشه یه راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم.

البته دلیلشو تا حدودی میدونم ولی نمیدونم چطور باید فیکس شه

سلام
در حالت عادی وقتی بوت لودر میخواد کرنل رو لود کنه بهش یه آدرس میده که توی اونجا خروجی بوت رو چاپ کنه مثلا میگه ttyS0 الان هم شما یه متغیر با نام console و مقدار ttyO0 تنظیم کردید که اولا فکر نمیکنم مقدارش درست باشه و دوما باید چک کنید که این متغیر در جایی استفاده شده یا نه.

اگر در اول راه هستید پیشنهاد میکنم با یک منبع مشخص و به طور کامل پیش برید. مثلا اگر با کتابی پیش میرید که توی اون در مورد برد BeagleBone توضیح داده، شما هم این برد رو تهیه کنید و با همون پیش برید نه اینکه از برد دیگه ای استفاده کنید و تلاش کنید دستورات رو بر اساسش تغییر بدید.

دقیقا ولی میدونید من الان دقیق نمیدونم فایل کرنلم مشکل داره یا device trree از طرفی من یه جا خوندم به jffs2 ربط داره ولی نمیدونم باید تو فایل boot تنظیم کنمش یا تو کرنل کلا یکم گنگه.

شما منبعی برای کار با f1c100 دارین البته من میتونم یه سری جاها config هایی رو پیدا کنم ولی نمیدونم چطور ازشون سر دربیارم چون واقعا خیلی چیزارو شامل میشه

در مورد تراشه های آلوینر مخصوصا f1c100 و v3s اطلاعات خیلی کمی هست و کمتر کسی هم باهاش کار کرده.
پیشنهاد میکنم که برای یادگیری اول با برد های متداول شروع کنید و بعد که به سطح مناسبی رسیدید بیاید سراغ این تراشه ها