راهنمایی انتخاب دانشگاه در حوزه برق و الکترونیک

سلام
من با توجه به علاقه ای که به الکترونیک دارم قصد دارم در این رشته وارد دانشگاه بشم.مهمترین معیار هایی که برای انتخاب دانشگاه در نظر گرفتم اساتید ، جو دانشگاه از نظر فعال بودن دانشجو ها و اساتید در حوزه های عملی و کاربردی هست.
لطفا در مورد دانشگاهی که خودتون تحصیل کردید یا اطلاعات دارید راهنمایی بفرمایید.من هدفم اینه بتونم اطلاعاتی از افرادی که فارغ التحصیل شدن و وارد بازار کار شدن بدست بیارم.

ممنون

سوال سختی هست چرا که با عوض شدن یک مدیر گروه ممکنه همه چیز عوض بشه ما که مدت زیادی هست از تحصیل دور شدیم شاید خیلی نتونیم کمک بخصوصی بکنیم
اما توی دو هفته اخیر من هم با دوستان دانشگاه اصفهان و هم دانشگاه صنعتی اصفهان در ارتباط بودم و به شخصه اگر میخواستم دانشگاهی رو انتخاب کنم اون دنشگاه صنعتی بود.

1 پسندیده

سلام خیلی ممنون لطف کردید.

1 پسندیده

سلام. اولا خیلی خوشحال شدم که دیدم در این مورد سوال پرسیدید و خداروشکر که تیم عزیز سیسوگ فضایی مثل این رو فراهم کردند تا بشه این سوالات رو مطرح کرد. دوما من به تمام دانشجوها توصیه میکنم که نرم افزار بخونن چون از نظر آینده شغلی (بازار کار، درآمد و…) از بیشتر رشته های مهندسی بهتره. سوما معمولا دانشگاه های تهرانی بهتر از بقیه هستند که رتبه بندی جهانی هم همینو ثابت میکنه. از صمیم قلب امیدوارم موفق باشید

سلام
دانشگاه های دولتی واقع در تهران بهترین دانشگاه ها از جهت سطح علمی هستند چون ما در یک کشور رو به توسعه زندگی میکنیم که مثل بقیه چیزها همه چیز خوبش از نظر امکانات در پایتخت جمع شده این هم یک نمونه لینک:

اگر تو این دانشگاه ها نتونستید درس بخونید دانشگاه دولتیه استان خودتون در الویته اما اگر اونم نشد زیاد فرقی با کسی که بدون کنکور از سر کوچه فارغ التحصیل شده ندارید چون شرکتهای معتبر معمولا فقط از دانشگاه های برتر نیرو میگیرند حالا راه چیه که بتونیم تو بازار کار برق و الکترونیک کار کنیم؟

آموزش های کاربردی در حوزه نرم افزار و سخت افزار و ارتقاع مهارتهای فردی و دست به ساخت شدنه.

برق و الکترونیک خیلی گستردست و زمینه شغلی های مختلفی داره و باید بازار اون صنف مربوطه رو مسلط شید بهش مثلا یکی در زمینه لوازم خانگی یکی الکترونیک صنعتی یکی میکروکترلر و غیره خلاصه هر کی در یک صنف و صنعتی فعالیت میکنه …

موفق باشید.

2 پسندیده

سلام
برای مبانی IOT و یادگیری اون چه منبعی رو پیشنهاد میکنید ؟
راستیتش من قصد اجرای یه پروژه برای ( به وسیله )ارتباط بین ماژول های GPRS با اپ اندروید رو برای تبادل اطلاعات دارم ( یه چیزی تو مایه های دزدگیر های هوشمند ) . الان برای اجرای چنین پروژهایی یادگیری و استفاده از چه پروتکل هایی رو پیشنهاد میدید؟ ( MQTT ,…)
پ ن ; IOT انقدر دنیای جالبی هست که ادم برای شروع مقداری گیج میشه