سلام خدمت اعضای محترم
رزین یا انواع پوشش هایی که یک یا هر دو طرف برد بمنظور حفاظت فیزیکی (هم دیده نشدن مدار، هم با گرمای هیتر آب نشدن اون، هم اکسیداسیون و غیره) میریزند چی پیشنهاد میدید؟
یادمه یک ترانسمیتر دما قدیما گرفته بودم بازش کردم که مدارشو تغییر بدم دیدم دور مدارش یک مایع خمیر شکل سفید شفافه، هر کار کردم با کاتر قاچ نخورد، هیتر 400 درجه گرفتم آخ نگفت حتی گرم هم نشد وقتی دست بهش میزدم بعد از گرما دادن! فشار چکش و گیره و اینها هم که اگر وارد میکردم میشکست …
نمیدونم چی زده بودن… همچین چیزی میخوام بریزم رو مدارم.
حالا اگر مثل اینم نبود شبیه بهش باشه، چسب سنگ میدونم عایق خوبی در برابر آب و رطوبته حفاظتشم بدک نیست از نظر پوشاندن اما هیتر رو نمیدونم روش جواب میده یا نه…
اضافه کنم که قابی که مدار توش میفته یک استوانه تقریبا 3 در 3 سانته که در انتها قیفی شکل میشه و مدار گرد میفته تهش، از این نظر گفتم که بدونید مایع قراره رو هم سوار شه نه اینکه پخش شه کف یک برد بشقابی مسطح مثل کلیپ هایی که شاید در کارخانجات مونتاژ دیده باشید
از چند تا متخصص شیمی و یا ساخت و تولید با تجربه سوال کن اونا بهتر این مسائل رو میدونن
رزینی که من باید استفاده کنم از جنس سخت و در دسته ی رزین های صنعت الکترونیکه که الان قیمت قوطی 1 کیلوئی ایرانی از 300 هزار تومان شروع میشه به بالا.
ان رزین ها نوع ایرانیشون تا 250 درجه حدودا مقاومت دارند و بهد از اون خواصشون رو از دست میدن اما ذوب نمیشن.
برای مصارف عادی میشه از انواع چسب سنگ و اپوکسی استفاده کرد
2 پسندیده