سلام
مدتی رو برنامه ی پروژه ای کار میکنم، ارتباط ST Link هستش و میکرو stm32f013 اورجینال هستش که خودم برد توسعش رو پارسال ساختم و مثل بنز چندین پروژه رو باهاش جلو بردم، امروز صبح اومدم راه بندازم ارتباط بگیرم که با پدیده عجیبی روبرو شدم:
برنامه STLink Utility رو هیچ مدی از Normal گرفته تا Hot plug و Under reset در هر سرعتی و ریسن مدی از core reset گرفته تا hardware reset و software میکرو رو شناسایی نمیکنه در حالی که به خود پروگرمرم شک داشتم اونو با یک میکروی دیگه امتحان کردم خیلی راحت و سریع شناختش تو همون برنامه و مطمئن شدم پروگرمرم که از این ST Link فلشی هاست سالمه!
با STM Cube Programer امتحان کردم برای ارتباط بوت لودر که قبلا بارها باهاش کار کرده بودم تنظیمات پورت سریالم رو هم با Device manager چک کردم صحیح و یکسان بود، RX و TX ماژول مبدل CP210 بصورت ضربدری به میکرو متصله و برنامه مذکور هم رو هیچ Baud rate و تنظیمی ارتباط سریال نمیگیره هم آدرس های 0x08 هم 0x02 و هم 0x00 رو امتحان کردم رو حالت 32bit :
RTS low
DTR low
Serial Port COM2 is successfully opened.
Port configuration: parity = none, baudrate = 9600, data-bit = 8, stop-bit = 1.0, flow-control = off
No Init bits value is : 0
Sending init command:
byte 0x7F sent successfully to target
Wait ends after 1 loop, dataready = 1, delay = 3
Received response from target: 0x00
Retrying UART init connection…
byte 0x7F sent successfully to target
Wait ends after 1 loop, dataready = 0, delay = 100
Timeout error occured while waiting for acknowledgement.
No response from target received
Error: Activating device: KO. Please, verify the boot mode configuration and check the serial port configuration. Reset your device then try again…
UART PORT CLOSE
تغذیه میکرو رو از همون ماژول مبدل تامین کردم،ارتباطات رو با بازر مولتی متر چک کردم همه برقرار هستند و سیم ها هم قطعی ندارن، پایه boot0 میکرو رو با سوئیچ 1 میکنم و میکرو رو ریست میکنم، رو ریست امتحان میکنم ج نمیده بعد ریست رو برمیدارم بازم همون پیام رو میده، تغذیه رو قطع میکنم همینطور هر کار بگی میکنم اما هیچ …
برنامه قبلی که دیروز رو میکرو ریخته بودم روش هست و درست هم کار میکنه اینو از نحوه عملکرد ورودی خروجی ها فهمیدم، چی شده یعنی تا بحال چنین مشکلاتی داشتید؟
من داشتم اما یک هو شانسی بلاخره ارتباط برقرار میشد طوری که خودم نمیفهمیدم چی شده بوده اما این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست و از صبح تا الان که ساعت 2 ظهره و دارم این پست رو میگذارم منو سر کار گذاشته …