بنده میخوام به عنوان یه چالش یک ربات بسازم که با مدل yolo بتونه برخی اشیا موجود در محیط رو تشخیص بده
اطلاعات مثل رطوبت و دما و همچنین برخی پارامترهای بدست اومده از همون مدل تشخیص اشیا yolo رو که برای یک زون خاص از یک محیط بزرگتر هست با اطلاعات زون مخصوص خودش ذخیره بکنه (مثلا یک محیط 100 متری تقسیم بر 10 تا زون بشه و هر زون هم اطلاعات گرفته شده خودش رو داشته باشه )
بعد این ربات بتونه خودش حرکت کنه در مسیر بین ردیف ها با استفاده از دوربین یا هم مسیر رو قبلا خودمون تعریف کرده باشیم براش و با استفاده از سنسور های کمکی مثلا التراسونیک بتونه حرکت کنه
این کلیت چیزی بود که میخوام
حالا میخوام ببینم همه اینارو باید با ساز و کار خاصی پیاده کنم؟
مثلا به وسیله ROS ?
یا فریم ورک کمکی هست برای STATE OF ART بودن این کار ؟
نمونه ای سراغ دارید؟
و اینکه آیا رزبری پای 5 برای من جواب خواهد داد یا برم سواغ پردازنده قوی تر ؟ (سرعت فعلا برام مهم نیست )
و یا اینکه از رزبری پای صرفا به عنوان یک کنترل کننده و انتقال دهنده استریم دیتا استافده کنم برای سیستم قوی تر ؟
ممنون میشم از تجربیات ارزشمندتون بنده رو بهرهمند بفرمایید
سلام دوست عزیز
در مورد این که سیستمی خاص این کار وجود داره یا نه من اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم وجود داشته باشه چون اطلاع دارم که امازون از چنین تکنولوژیی برای قراردادن محصولات یا تحمیع اونها استفاده میکنه و فکر میکنم از دوستی شندیم که دیجی کالا هم انگار داره سعی میکنه کار مشابهی رو انجام بده :
و اما در مورد کافی بودن یا نبودن رزبری پای خیلی به برنامه که برای مدل yolo نوشته میشه، در نگاه اول شما به نظرم باید روی میزان رم حساس باشید چون نقش کلیدی رو میزان رم در اختیار بازی میکنه
سلام و عرض ادب خدمت شما
ممنونم از وقتی که گذاشتین جناب زئوس
آره اساس کار منم دقیقا باید مشابه این ربات ها باشه
فقط نمیدونم واقعا از ROS استفاده کنم یا نه !
برای این سوال میپرسم چون ROS بلد نیستم و باید یادش بگیرم (اگر واقعا ضروری باشه)، میخوام اینو بدونم که اصن تو دنیا الان که دارن کار میکنن از چه (مدل ، سیستم ، فریمورکی) برای این کارا استفاده میکنن که خودم درگیر سعی و خطا نباشم و یه راست برم با STATE OF ART کار کنم و زمانمو بذارم جایی که باید!
حالا اگر خودتون هم اطلاع نداشته باشین بهم بگین مرجع اینجور مسائل دقیقا کجا میتونه باشه میرم اونجا هم میگردم یا سوالمو مطرح میکنم ( بی اطلاعم خودم)
رزبری پای 5 رو رم 8 میگیرم که اگر هم جواب نده در عمل به عنوان یک انتقال دهنده برای سیستم قدرتمندتر باشه …