سلام با توجه به اینکه مبتدی هستید پیشنهاد میکنم که برد را با آردوینو و میکرکنترلر ESP32 راه اندازی کنید
برای تشخیص سنسور باران چیزی شبیه به این را استفاده کنید سنسور باران
بعد از اون هم نیاز به چند تا رله دارید که باهاش بتونید پمپی که مد نظر دارید راه اندازی کنید
پروژ] های زیر هم تو اینترنت هست که قسمت یا کلیت پروژه شما را انجام دادند
شروع به کار کنید و هر جا سوال جزئی تری هست بپرسید پروژه 1
پروژه 2
در مورد هر کدوم از موارد بالا هم که سوالی بود مجدد بپرسید
سلام
اون قسمتی که نوشتید پمپ آب رو بریزه تو بطری (پر کردن بطری) چالش شماست چون شما باید مکانیزم این کار رو معلوم کنی بر حسب تایم اگر باشه ممکنه کمتر یا بیشتر بریزه و دقیق نیست درستش اینه که لیتر شمار بگذارید و بر حسب لیتر مورد نیاز آب به بطری بریزید و مکانیزمی هم برای Overflow کردن داشته باشید مثل سنسور حسگر آب یا انواع سنسورهای خازنی که باید با ظرافت و دقت روی خط پر کن بطری شما نصب شه تا آب رو در سطح ماکزیمم تشخیص بده، این پروژه رو پیشنهاد میدم با پردازنده صنعتی مثل Logo یا انواع PLC ها انجام بدید اگر میخواید تو بحث سخت افزار الکترونیکش چالش نداشته باشید چون اونها کنترلرهایی هستند که برای مصارف صنعتی آماده شدند بنوعی میشه گفت آردینوی صنعتی!
در اونصورت شما فقط چالشتون میشه برنامه نویسی و سیم کشی و ساخت تابلوی مربوطه و تستهای عملکردی و یک HMI صنعتی خوب هم میتونید بگذاید اگر محدودیت بودجه نداشته باشید اما اگر بخواید با میکرو جلو برید باید کد زنی کنید و نمایشگر براش در نظر بگیرید و باکس درست حسابی براش در نظر بگیرید و از نظر نویز و رطوبت و اینها هم فکری کنید.
قسمتی که فرمودید با موبایل از طریق اینترنت یا تماس و پیام میخواید اقدام به اینکار کنید؟
برای تماس پیام ماژول SIM800 و برای بحث اینترنت همون ESP که بالاتر آقا محسن اشاره کردند خوبه اما باید اون رو هم بستر فیزیکیش رو فراهم کنی هر چند که اگر بخوای از اینترنت سیم کارت استفاده کنی همون SIM800 جوابه که من R800C رو از لحاظ قیمت انتخاب میکنم اگر نیازی به بلوتوث نداشته باشم.